03-04-2012, 10:50 AM
(03-04-2012, 05:07 AM)masoud990 نوشته: با سلامچه برای ارشد و چه برای دکترا اگر هدف امریکا باشه، شما نیاز دارید که علاوه بر امتحان زبان، امتحان GRE هم بدید، ولی داشتن مقاله ضروری نیست و فقط امتیاز مثبت تلقی میشه.
مرسی از وقتی که میزریید واسه جوبگوی
میخواستم بدونم که این درسته که شرایط اقدام واسه فوق لیسانس بیشتر از دکترست..؟چون فقط معدل نمرهٔ آیلتس مهمه ولی واسه دکترا باید مقاله و اینجور چیزا داشته باشیم..؟
از دانشگاه آزاد با معادله ۱۶ مهندسی مکانیک در طراحی جمدات دارم...
واسه امتحان تفلل دارم آماده میشم..
واسه بورس شدن یا حداقل تامین نصف هزینهام شانسی دارام!؟ و شما و شما با توجه به این مطالبی که عرض کردم کدوم کشورو پیشنهاد میکنید!
با سپاس فراوان !
در کّل میخوام بدونم که به نظر شما بمونم ارشدمو تو گرایش "ساخت و تولید" از آزاده شیراز بگیرم و فکر ۱کی ۲تا مقاله باشم بعد واسه دکترا اقدام کنم یا نه الان مقئیت مناسبتری هست واسعم ..؟
اگر بتونید نمره خوبی در GRE و TOEFL بیارید و اگر برای دکترا مستقیم اپلای کنید، شانس گرفتن پذیرش و بورس رو از امریکا خواهید داشت، ولی شانستون خیلی زیاد نیست و بستگی به نمره امتحانات داره.
یک راهی که شاید بهتر جواب بده این که برای فوق از یک دانشگاه اروپایی پذیرش بگیرید، بعد سعی کنید که معدل خیلی خوبی کسب کنید و برای دکترا به امریکا برید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.