05-04-2012, 04:21 PM
نمیدونم این امکان الان در فروم هست یا نه (راستش من نتونستم پیدا کنم...)
اگر امکان داره، قابلیت نمایش دادن تمام پست های یک کاربر رو هم در "کنترل پنل کاربر" قرار بدهید، میدونم میشه از Google Custom Search بالای صفحه هم استفاده کرد ولی اگر این امکان، اضافه بشه فکر کنم، بد نباشه و خدا هم خوشش میاد
هر پستی که شما ارسال می کنید، سمت راست پایین، کنار قسمتی که میتونید به ارسال کننده امتیاز بدهید، یک گزینه است به اسم "یافتن پست ها"...روی اون کلیک کنید همه پست های ارسال شده توسط کاربر رو نشون میده!
با تشکر
اگر امکان داره، قابلیت نمایش دادن تمام پست های یک کاربر رو هم در "کنترل پنل کاربر" قرار بدهید، میدونم میشه از Google Custom Search بالای صفحه هم استفاده کرد ولی اگر این امکان، اضافه بشه فکر کنم، بد نباشه و خدا هم خوشش میاد
(05-04-2012, 04:21 PM)MaMi نوشته: نمیدونم این امکان الان در فروم هست یا نه (راستش من نتونستم پیدا کنم...)خوب و با عرض پوزش، چون خودم پیدا کردم جوابش رو همین جا قرار میدم...
هر پستی که شما ارسال می کنید، سمت راست پایین، کنار قسمتی که میتونید به ارسال کننده امتیاز بدهید، یک گزینه است به اسم "یافتن پست ها"...روی اون کلیک کنید همه پست های ارسال شده توسط کاربر رو نشون میده!
با تشکر
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.