(05-05-2012, 06:34 PM)salazar716 نوشته: دوستان من تا الان تنها تا تهران نیومدم! همیشه یکی از رفیقام بوده که تهران رو بلد باشه...امسال هیشکی نیس که باهام بیاد! نمیدونم اصلا کجا ایستگاه مترو داره! چه جوری بیام شهید بهشتی!ترمینال شرق که پیاده شدی از اتوبوس، میپرسی اونجا راهنمایی میشی به سمت ایستگاه مترو تهرانپارس...بعد مترو تهرانپارس رو تا ایستگاه امام خمینی (خط آبی) میای، ایستگاه امام خمینی پیاده میشوی، مترو خط یک (تابلوهای قرمز) به طرف میرداماد (قلهک) رو سوار میشی، بعد از 4 تا ایستگاه (اگر اشتباه نکنم) ایستگاه شهید بهشتی است، اونجا از مترو پیاده میشی و دوستان رو ملاقات خواهی کرد!
من از شمال میام...ترمینال شرق یا همون تهران پارس پیاده میشم. بعدش رو دیگه نمیدونم! میشه یکی راهنمایی کنه؟ اصلا با ماشین پدر جان بیام چی؟!! شنیدم الان زیاد ترافیکه تو تهران.
درضمن...من زیاد نمیدونم چی باید بخرم! اونجا به نیازمند یاری سبزتان هستیم!
کتاب ها رو هم با بچه ها صحبت کن راهنمایی خواهی شد.
ماشین پدرت رو هم نیاری بهتره به نظر من، چون فقط دردسر میشه برات (با توجه به اینکه گفتی، آدرس ها درون تهران رو خوب بلد نیستی)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.