29-03-2012, 04:13 AM
درسته حرف شما !
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
عناوین مختلف اساتید
|
29-03-2012, 04:13 AM
درسته حرف شما !
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
29-03-2012, 04:41 AM
(29-03-2012, 04:12 AM)fluid-mech نوشته: من فکر کنم مدرک دکتر ا هم آکادمیک هست.یعنی پایین تر از پوفسور، چون بعد از دکترا باید ی مراحل دوباره علمی مثل مقاله دادن و از این حرفارو بگذرونن تا پروفسور بشن. فکر کنم مدرک دکترا معادل assistant professor باشه ها؟؟؟؟؟؟ مدرک دکتری داشتن کاملا متفاوت هست از اینکه شما University Staff باشید. من فکر میکنم اگر پست های قبلی رو مطالعه کنید، سوالی توی ذهنتون نخواهد بود در این خصوص. (بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
29-03-2012, 04:45 AM
قبل از ارسال پست تمامیه پست ها رو خوندم ولی در مورد مدرک دکترا صحبتی نشده بود
29-03-2012, 10:03 AM
(29-03-2012, 03:47 AM)fluid-mech نوشته: با سلام (29-03-2012, 03:51 AM)amirhossein.gh نوشته: مدرک دکترا گرفتن ! (29-03-2012, 04:12 AM)fluid-mech نوشته: من فکر کنم مدرک دکتر ا هم آکادمیک هست.یعنی پایین تر از پوفسور، چون بعد از دکترا باید ی مراحل دوباره علمی مثل مقاله دادن و از این حرفارو بگذرونن تا پروفسور بشن. فکر کنم مدرک دکترا معادل assistant professor باشه ها؟؟؟؟؟؟دوست خوبم! امیرحسین که توضیح داد! دکتری یا PhD، مدرک تحصیلی هست! پروفسور درجه استادی یا لقب آکادمیک هست!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
29-03-2012, 11:12 AM
من این القاب با ایران مقایسه کردم، فکر کنم تو ایران به این صورت باشه که گفتم و در خارج حرف شما درسته
29-03-2012, 12:10 PM
(29-03-2012, 11:12 AM)fluid-mech نوشته: من این القاب با ایران مقایسه کردم، فکر کنم تو ایران به این صورت باشه که گفتم و در خارج حرف شما درستهدر ایران هم عنوان دکتر بصورت آکادمیک وجود نداره و همونطور که دوستان گفتند فقط یک لقب جنرال هست برای نشون دادن مدرک تحصیلی... برای همین در این تاپیک اشاره ای نشده عناوین آکادمیک در ایران ترجمه هستند..میتونید به پست اول مراجعه کنید You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
29-03-2012, 12:12 PM
(29-03-2012, 11:12 AM)fluid-mech نوشته: من این القاب با ایران مقایسه کردم، فکر کنم تو ایران به این صورت باشه که گفتم و در خارج حرف شما درستهبا سلام.در ایران هم به همین صورت هستش.دکترا مدرک تحصیلی هست و یک asistant prof میتونه و باید دکتر باشه ولی یک دکتر الزاما asistant prof نیست و شاید در شرکتی کار بگیره یا خودش کار آفرینی کنه و یا در آزمایشگاه و اداره دولتی و .... کار کنه و اصلا در دانشگاه درس نده.استادیاری لقب یک عضو هیات علمی صفر کیلومتر هست که باید مدرک دکترا داشته باشه و طی سالها و با قوی تر کردن رزومه و دادن مقالات و انجام پروژه ها و هدایت دانشجویان ارشد و دکترا و ... می تونه به دانشیاری و در نهایت به استاد تمام یا پروفسوری برسه مثل پروفسور جبه دار ، مرحوم ویلیام هیت ، چاپمن و ............
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
08-05-2012, 10:42 AM
آیا درسته که از اونجایی که Visiting professor و Visiting scholar ها،بصورت مدعو و موقتی هستند،برقراری ارتباط با آن ها تاثیر چندانی در روند پذیرش ندارد و قدرت اعمال نفوذ چندانی ندارند؟
اگر بتوان چنین نوع افرادی را بعنوان reference معرفی کرد چطور؟ ممنون " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
08-05-2012, 10:57 AM
تماس گرفتن با visiting professor یا visiting scholar برای گرفتن پذیرش یا فاند تاثیر چندانی نداره. معرفی این افراد به عنوان reference هم فقط در صورتی امکان پذیره که از قبل این افراد رو میشناختید. مثلا اگر استاد راهنمای شما برای فرصت مطالعاتی به خارج از کشور و در دانشگاهی هست که شما مایلید ازش پذیرش بگیرید، قطعا میتونید ایشون رو به عنوان reference معرفی کنید. در این صورت اگر این شخص مایل باشه میتونه با استادهای اصلی دانشگاه مقصد صحبت کنه و راه رو برای پذیرش شما سادهتر کنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
25-06-2012, 09:33 PM
ببخشید نمی دونستم این رو باید کجا پرسید.
اساتید با دسته بندی زیر چه تفاوتی با هم دارند ؟ برای تماس با استاد با کدامیک باید تماس گرفت ؟ ممنون Academic Staff Cross Appointed Professors Adjunct Professors Support Staff البته این لینک رو پیدا کردم ولی اگر امکان داره شما هم توضیح بدین. http://euro.ecom.cmu.edu/titles/titlebook.htm |
|