10-05-2012, 09:31 PM
(10-05-2012, 09:22 PM)lidaaa نوشته: سلام و خسته نباشیددقیقا همینطوره
اینجا هم که قوانینش پس مثل جای قبلی هست که بودیم چه فرقی کرد
تقصیر این samon هست ما رو از اونجا کشوند اینجا...
متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است
|
10-05-2012, 09:31 PM
(10-05-2012, 09:22 PM)lidaaa نوشته: سلام و خسته نباشیددقیقا همینطوره
10-05-2012, 11:15 PM
سلام
قانون خوبه ولی سختگیری زیادی خوب نیست گاهی وقتا چون ما همه شزایطمون یکییه احتیاج داریم راجع به یک موضوع صحبت و نظرخواهی و هم اندیشی کنیم و ممکنه لزوما سوالی توش نباشه به امید اینکه این قطره قطره اومدن مدیکالا دوباره برگرده به روزهای آپریل که تند تند میومد و غیر آپدیتی های عزیز رو هم بیشتر شامل بشه!
11-05-2012, 12:59 AM
سلام دوستان:
اگر مزاحم نیستم، من هم در کنار شما منتظر باشم... فقط همین اول یک خواهش کوچک داشتم و اگر مقدور باشه توسط مدیران و اعضاء مورد قبول واقع شود. ارسال پست پر از انرژی مثبت " تبریک به مناسبت آمدن مدیکال " آزاد آزاد باشه، ولی بی احترامی و افترا و دروغ اخراج.... با احترام
11-05-2012, 08:52 AM
(10-05-2012, 09:22 PM)lidaaa نوشته: سلام و خسته نباشیدPani85 نکته خیلی خوبی رو گفته و حقیقت اینه که بدون قانون و مقررات یک اجتماع سالم و بدون اختشاش شکل نمیگیره. اگه به ریشههایی که باعث شده شما از وطن و خانواده بکنید و زبان مادری رو رها کنید و به دنبال مهاجرت به کشور دیگهای باشید، نگاه کنید، حتما بیقانونی یا اجرای سلیقهای قانون یکی از ریشههای اصلی خواهد بود. به همین خاطر جامعه مجازی آکادمیاکافه هم بدون قانون نیست، ولی احتمالا فرق مهمی که با جای قبلی داره اینه که ما حداکثر تلاشمون رو میکنیم تا قوانین اینجا سلیقهای اعمال نشه و خوشبختانه در مدت یک سال و خردهای فعالیت سایت تقریبا همه کاربران در این راه با ما همکاری کردهاند و حسن نیت نشون دادند و سعی کردند این فضا رو سالم نگه دارند تا منبع اطلاعاتی خوبی برای خودشون و کاربران آینده سایت باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
11-05-2012, 08:53 AM
(11-05-2012, 12:59 AM)utab نوشته: سلام دوستان:برای تبریک خیلی راحت روی کلید «امتیاز» کلید کنید و هم با دادن امتیاز به دوستان بهشون انرژی مثبت بدید و هم متن تبریکتون رو در اونجا بنویسید تا فضای تاپیک پر از پستهای غیرضروری نشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. (11-05-2012, 08:52 AM)Babak نوشته: Pani85 نکته خیلی خوبی رو گفته و حقیقت اینه که بدون قانون و مقررات یک اجتماع سالم و بدون اختشاش شکل نمیگیره. اگه به ریشههایی که باعث شده شما از وطن و خانواده بکنید و زبان مادری رو رها کنید و به دنبال مهاجرت به کشور دیگهای باشید، نگاه کنید، حتما بیقانونی یا اجرای سلیقهای قانون یکی از ریشههای اصلی خواهد بود.با سلام من تاحالا تو زندگیم بی قانونی نکردم...در فروم قبلی هم من هیچ مشکلی با مدیران اونجا نداشتم و رابطه ام باهاشون خیلی خوب بود....حتی سر قضیه samon جان در اونجا من پادرمیانی کردم با مدیران سایت .و باهاشون در تماس بودم.........اگر هم اومدم اینجا فقط به اصرارsamon جان بود منظور من هم راجع به سختگیری بود نه بی قانونی...در وضعیت فعلی که اکثر ما منتظر مدیکال هستیم اصلا حرف یا صحبت خاصی نداریم و اگر هم صحبتی از سوی کاربران میشه به نظر من نباید سخت گرفت به هر حال با تشکر از شما میدونم مدیریت و کنترل یک سایت خیلی سخته امیدوارم همواره موفق باشید.
جواب کیپس ما بعد از 19 روز از درخواست، همین الان اومد. چه زود! نه؟ همه چی اوکی هست جز اینکه 4 امتیاز تحصیلات همسر رو بهمون ندادن و نمیدونم چرا. البته بدون اون شدیم 68 امتیاز.
در قسمتی از کیپسمون نوشته: FILE PA’D PENDING REQUEST FOR: MEDS UPDATED SCHEDULE 1'S UPDATED PC'S FUNDS RPRF ما وکیل داریم و از 22 فوریه اینپراسس شدیم. تا به حال ازمون آپدیت نخواستن. اما همیشه نگران بودم که شاید ازمون آپدیت خواستن اما وکیلمون بهمون نگفته. حالا از کجای کیپس می تونم بفهمم ازمون آپدیت خواستن یا نه این مدارک رو قراره همراه مدیکال بخوان؟ تاریخ BFD رو هم 7 آوریل زده. فقط ما به وکیلمون گفته بودیم محل لندینگ رو تورونتو بزنه اما کلگری زده!!!! حالا یعنی حتماً باید اول بریم کلگری؟ و یه نکته دیگه هم اینکه من کیپسمونو با کیپس آرام مقایسه کردم و دیدم که برای ما نوشته PAPER FILES SENT TO PA در حالی که برای آرام زده بود PK از اونجایی که میدونم PA و PK جایی هست که فایل رو نگه میدارن میخواستم ببینم فرقش چیه؟ ممکنه اول به PK ها مدیکال بدن؟ ممنون اگه کسی نظری داره جواب بده.
12-05-2012, 08:34 AM
(12-05-2012, 12:27 AM)nina82 نوشته: جواب کیپس ما بعد از 19 روز از درخواست، همین الان اومد. چه زود! نه؟ همه چی اوکی هست جز اینکه 4 امتیاز تحصیلات همسر رو بهمون ندادن و نمیدونم چرا. البته بدون اون شدیم 68 امتیاز.سلام نینا جان چه خوب که کیپس شما اینقدر زود اومد به نظرم شما هم مثل آرام جان عمل کن یعنی ایمیل بزن و بهشون بگو مدارک رو بفرستی یا نه...چون دیگه خیالت راحته که 67 امتیاز رو پاس کردی پس با خیال راحت این ایمیل رو بزن
12-05-2012, 01:29 PM
دوستان عزیزم ضمن تشکر از حضور همه ، میخوام ازتون تقاضا کنم حالا که مدیریت این فروم به ما بسیار لطف دارن و ما رو در نوشتن مطالب آزاد گذاشتن ، خودمون هم سعی کنم از این فضا واسه چاق سلامتی و .... کمتر استفاده کنیم و بدین ترتیب پاسخ اعتماد ایشون رو هم بدیم . پیشاپیش از همکاری همگی سپاسگزارم
کشور من جاییست که مردم برای رفتن از آن به هم تبریک میگویند !
12-05-2012, 01:37 PM
(10-05-2012, 09:22 PM)lidaaa نوشته: سلام و خسته نباشیدصد البته که من میدونستم که هر جایی قوانینی داره و حتما با وضع این قوانین موافقیم . اما مساله ای که اونجا من باهاش مشکل داشتم اینه که اونجا طبق قوانین خودشون هم عمل نمیکردن و حذف ها و برخوردها کاملا سلیقه ای بود . و البته منع دسترسی کاربر به هر شکلی که دلشون بخواند ، وگرنه حذف سلام و احوالپرسی رو که من هم قبول داشتم که به نوعی درسته و درست تر اونه که ما خودمون سعی کنیم این کار رو نکنیم . اگه دیدیم اینجا هم برخورد سلیقه ای شد ( که بسیار امیدوارم نشه ) باز هم کوچ میکنیم
کشور من جاییست که مردم برای رفتن از آن به هم تبریک میگویند !
|
|