13-05-2012, 07:19 PM
با سلام
در این تاپیک مباحث و سوالات مرتبط با مبلغ ارز مجاز برای هر مسافر مورد بررسی قرار می گیرد.
در این تاپیک مباحث و سوالات مرتبط با مبلغ ارز مجاز برای هر مسافر مورد بررسی قرار می گیرد.
مبلغ مجاز ارز همراه مسافر
|
13-05-2012, 07:19 PM
با سلام
14-05-2012, 05:27 AM
گویا هر مسافر اجازه خارج کردن بیش از 5000 دلار امریکا از مرز رو نداره.
ولی تجربه یکی از دوستان خودم این طور بود که در این مورد خیلی سختگیر نیستند و تونست 7000 دلار رو در جاهای مختلف کیف و چمدانش قرار بده(نه به حالت محفی) و ماموران هم کنترل نکردند و از مرز خارج کنه. سوالی که برای من هست اینه که آیا در صورت بازرسی و یافتن این مبلغ پول، تکلیف آن پول چی میشه؟ آیا ضبط میشه؟ جریمه داره؟ آیا اجازه میدند به همراهانمون در بیرون گیت پس بدهیم؟ .
14-05-2012, 09:29 AM
(14-05-2012, 05:27 AM)Bahram نوشته: گویا هر مسافر اجازه خارج کردن بیش از 5000 دلار امریکا از مرز رو نداره.درودبهرام جان یه چیزی که قبلا (شاید حدود 7-8 ماه پیش) برای یکی از آشناها پیش اومده بود اینطوری بود که بهش گفته بودن که پول رو به همراهانش در بیرون گیت بدن ضمنا من فکر میکنم که دوستانی که میخوان انگلستان برن مشکلی نیست که 5000 پوند ببرن (بعنی احتیاج به تبدیل واحد نیست!)...ولی برحال در این مورد مطمئن بشید You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
14-05-2012, 10:00 AM
(14-05-2012, 05:27 AM)Bahram نوشته: سوالی که برای من هست اینه که آیا در صورت بازرسی و یافتن این مبلغ پول، تکلیف آن پول چی میشه؟ آیا ضبط میشه؟ جریمه داره؟ آیا اجازه میدند به همراهانمون در بیرون گیت پس بدهیم؟سلام دوستان خوبم! تا جایی که من از قوانین و بخشنامه های جدید، یادم هست، به صراحت نوشته شده که ماموران گمرک حق گشتن ارز خروجی را ندارند، اما ماموران امنیتی در گیت ها، اجازه کنترل کیف، لباس و بازرسی بدنی را دارند! و همچنین به صراحت اشاره شده بود که در صورتی که ماموران امنیتی مبلغی مازاد 5000 دلار را پیدا کنند، میزان مازاد قاچاق محسوب میشود! ولی من هم شنیدم که می تونید به همراهان در بیرون گیت بدهید، و یا درنهایت در شعبه ارزی بانک فرودگاره حساب باز کنید! فعلا سختگیری نشده است. در هر صورت کسانی که تازه از کشور خارج شده اند، باید تجربیات خودشون را بگند!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
سلام
"خروج ارز خارجي به همراه هر نفر مسافر تا ميزان 5000 دلار و يا معادل آن به ارزهاي ديگر بلامانع است.خروج بيش از سقف تعيين شده منوط به ارائه اظهارنامه ارزي و يا اعلاميه بانكي مربوط توسط مسافر خواهد بود.خروج وجه نقد در قالب چك و يا چك هاي مسافري بانكي بلامانع است." http://ikia.airport.ir/HomePage.aspx?Tab...Lang=fa-IR البته نمیدونم که ممکنه برای دانشجوها تخفیفی در این زمینه قائل بشن یا نه.
22-05-2012, 06:07 PM
در برخی کشورها(منجمله استرالیا)، اگر بیش از یک سقفی (10000 AUD) دلار همراه داشته باشیم باید در فرودگاه claim کنیم. میخواستم بپرسم در آنصورت با پول چه میکنند؟ ممکنه مازادش رو دریافت کنند و بعداً بهمون بدند؟ آیا مشکلی پیش میاد؟ از دوستانی که اطلاعاتی دارند، ممنون میشم راهنمایی کنند.
.
22-05-2012, 11:48 PM
در امریکا هم همین طوره و اگر مسافر بیشتر از ده هزار دلار همراه داشته باشه، باید در فرمهای گمرک بنویسه که داره پول رو وارد میکنه. اگر کسی که وارد امریکا میشه شهروند امریکا نباشه یا اقامت دائم امریکا رو نداشته باشه، در اغلب موارد میتونه پول رو با خودش بیاره و فقط ممکنه ازش بپرسند چرا این قدر پول همراهشه. اگر دانشجو باشید، میتونید بگید برای مخارج مدت اقامتتون و شهریه دانشگاهه و در اغلب موارد مشکلی نیست و بدون مشکل میتونید همه پول رو وارد کنید.
در مواردی که شخص شهروند یا مقیم امریکا باشه، باید بگه که این پول رو از چه طریقی بدست آورده. اگر این پول درآمدی باشه که در خارج از امریکا کسب کرده، باید برای سودی که کسب کرده مالیات بده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
03-06-2012, 01:39 PM
(22-05-2012, 06:07 PM)Bahram نوشته: در برخی کشورها(منجمله استرالیا)، اگر بیش از یک سقفی (10000 AUD) دلار همراه داشته باشیم باید در فرودگاه claim کنیم. میخواستم بپرسم در آنصورت با پول چه میکنند؟ ممکنه مازادش رو دریافت کنند و بعداً بهمون بدند؟ آیا مشکلی پیش میاد؟ از دوستانی که اطلاعاتی دارند، ممنون میشم راهنمایی کنند. (22-05-2012, 11:48 PM)Babak نوشته: در امریکا هم همین طوره و اگر مسافر بیشتر از ده هزار دلار همراه داشته باشه، باید در فرمهای گمرک بنویسه که داره پول رو وارد میکنه. اگر کسی که وارد امریکا میشه شهروند امریکا نباشه یا اقامت دائم امریکا رو نداشته باشه، در اغلب موارد میتونه پول رو با خودش بیاره و فقط ممکنه ازش بپرسند چرا این قدر پول همراهشه. اگر دانشجو باشید، میتونید بگید برای مخارج مدت اقامتتون و شهریه دانشگاهه و در اغلب موارد مشکلی نیست و بدون مشکل میتونید همه پول رو وارد کنید.ممنون از جوابتون، من کمی در این مورد تحقیق کردم و الان مطمئن شدم که در استرالیا میتوان تا هر مقدار را هنگام ورود به همراه داشت. فرقی هم بین افراد مقیم یا شهروند با توریست و دانشجو و غیره نیست. فقط مهم اینه که مسافر هنگام ورود باید مبلغ بیش از 10000 دلار رو اعلام کنه و آنها در جریان باشند، و مالیاتی کسر نمیشه. .
(03-06-2012, 01:39 PM)Bahram نوشته: ممنون از جوابتون، من کمی در این مورد تحقیق کردم و الان مطمئن شدم که در استرالیا میتوان تا هر مقدار را هنگام ورود به همراه داشت. فرقی هم بین افراد مقیم یا شهروند با توریست و دانشجو و غیره نیست.بهرام جان من وقتی وارد آمریکا شدم همین سوال ازم شد و بعد بهم یک فرم دادند پر کردم و مشکلی هم پیش نیومد...خیلی هم محترمانه برخورد میکنند...در صورتی که این پول رو به اصلاح کلیم نکنید فردا امکان ایجاد مشکل کم نیست، به طور مثال بنده وقتی خواستم حساب باز کنم به دلیل اینکه ایرانی بودم با شعبه مرکزی تماس گرفتند و اجازه خواستند..
12-11-2016, 01:33 PM
مبلغ مجاز برای خروج 10000 دلار شد که قبلا 5000 تا بود. فایل پیوست مطالعه شود.
بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم. |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
2 مهمان |