29-05-2012, 04:18 PM
(29-05-2012, 03:52 PM)Saeid نوشته: در مورد 3 که گفتین ارشد کم برمیدارن و عیب به نظر من کاملا برعکسه. معمولا متقاضیه ارشد برا امریه کمه و شما با دید مثبت به این قضیه نگاه کنید. اتفاقا اگر لیسانس بودید شانستون کم بوده. این تعداد سهمیه ها با توجه به تجربه سالهای قبلشونه. حتی احتمال داره اون 2 نفر که میگین پر نشه!!!دقیقا همین طوره که سعید جان گفت، به عنوان مثال، زمانی که من خودم برای امریه اقدام کردم، تعداد متقاضیان کارشناسی حدود 70 نفر بود! ولی فقط 3 نفر کارشناسی ارشد، تقاضا داده بودیم! الان ما هر سه نفر، امریه هستیم و تعدادی از دوستان کارشناسی در پادگان مشغول به خدمت!
مهم اینه که شما دیدت رو عوض کنی و به این محدودیت هایی که گفتی، به عنوان یک فرصت بهتر برای خودت نگاه کنی...من پیشنهاد میکنم حتما کتاب های آنتونی رابیز رو هم در دوران آموزشی ات یک نگاهی بندازی!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.