(23-06-2012, 09:30 PM)kasra515 نوشته: من استرسم خیلی بیشتره! دانشگاه ما پروسه فارغ التحصیل شدن رو معمولا یک ماه طول میده. من قبل از فارغ تحصیل شدن می تونم برم وزارت علوم و کاراشو انجام بدم؟تا شما ویزا نگیرید که نمیتونید ارز بگیرید. تا فارغ التحصیل هم نشید نمیشه ثبت نام کنید. تا اونجایی که من میدونم. کار فارغ التحصیلی هم زیاد طول نمیکشه. نمیدونم دانشگاه شما چطور یه ماه طول میده. اگر به این لینک سر بزنید میبینید که نامه دانشگاه به نظام وظیفه رو میخاد. این نامه معمولا سریع انجام میشه. فارغ التحصیل که بشید این نامه رو میدن. بهتره پرس و جو کنید از دانشگاه. این نامه رو راحت میشه گرفت.
خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی
|
27-06-2012, 06:42 AM
(23-06-2012, 08:04 PM)ShahdaD نوشته: میلاد جان یک سوال برای من پیش اومده: ایا امکانش هست بدون نامه از وزارت علوم و فعلا برای هزینه ی زندگی از بانک میزان هزینه ی زندگی رو دریافت کرد؟ اخباری بر تایید چنین کاری شنیدم...من در این مدت فقط یک نفر رو شنیدم که تونسته بدون نامه از وزارت علوم ارز بگیره. گرچه جوری که توی مقررات ارزی نوشته شده میشه برداشت کرد که بدون نامه وزارت علوم هم شاید بشه ارز گرفت، اما بانک ها همیشه (به غیر از اون یک مورد) از متقضیان نامه وزارت علوم خواستن. روال کار بانک ها اینه که نامه رو میخوان، بعید میدونم روال کار عوض شده باشه، شاید استثنا یا اشتباهی از طرف بانک پیش اومده باشه. ناگهان خوابی مرا خواهد ربود...
10-07-2012, 07:11 PM
سلام بچه ها م با یه مشکل برخورد کردم. نامه وزارت بردم بانک میگن فقط هزینه تحصیلو میدن هزینه شهریه رو نمیدن بانک سامان رفتم. کسی میدونه باید چه کار کنم. آخه ترم اولمه تازه می خوام برم
10-07-2012, 09:49 PM
(10-07-2012, 07:11 PM)rennepink نوشته: سلام بچه ها م با یه مشکل برخورد کردم. نامه وزارت بردم بانک میگن فقط هزینه تحصیلو میدن هزینه شهریه رو نمیدن بانک سامان رفتم. کسی میدونه باید چه کار کنم. آخه ترم اولمه تازه می خوام برمقانونا باید شهریه رو هم بدن. قانونا باید 12000$ هزینه زندگی و 15000$ هزینه شهریه بدن. به بانکهای دیگه و شعبات دیگه سر بزنید.
11-07-2012, 04:10 AM
(10-07-2012, 07:11 PM)rennepink نوشته: سلام بچه ها م با یه مشکل برخورد کردم. نامه وزارت بردم بانک میگن فقط هزینه تحصیلو میدن هزینه شهریه رو نمیدن بانک سامان رفتم. کسی میدونه باید چه کار کنم. آخه ترم اولمه تازه می خوام برمدر تکمیل صحبت های سعید جان، میتونید به شعبه مرکزی و مسئول واحد ارزی مراجعه کنید و ازشون بخوایید با شعبه صحبت کنه. ناگهان خوابی مرا خواهد ربود...
11-07-2012, 11:31 AM
سلام امروز با بانک پارسینم رفتن همینو گفت. دیگه نمیدونم چه کارکنم. خواهش میکنم اگه یکی گرفته به منم بگه
11-07-2012, 01:48 PM
(11-07-2012, 11:31 AM)rennepink نوشته: سلام امروز با بانک پارسینم رفتن همینو گفت. دیگه نمیدونم چه کارکنم. خواهش میکنم اگه یکی گرفته به منم بگهسامان گویا یکم اذیت میکنه، کلا تو بخشنامه اش تا جایی که اطلاع دارم گفته که ترم اولی ها با گذاشتن 20% کل هزینه شهریه یا کل دلارهای دریافتی به صورت وثیقه میتونند کل مبلغ ارز رو دریافت کنند، و بعد با فرستادن گواهی اشتغال به تحصیل اون 20% درصد رو برداشت کنند از حساب..خودم چنین کاری رو کردم. نتونستم این بخشنامه بانک مرکزی رو پیدا کنم که همه بانک ها رو ملزم میکنه برای ترم اولی ها همین کار رو بکنند، بانک ملی هم اون زمان میخواست سر من چنین فیلمی در بیاره من زیر بار نرفتم و اون زمان رفتم تهران و نامه رو برای بانک تجارت عوض کردم...در هر حال تنها راه چانه زدن است.. موفق باشی!
11-07-2012, 02:10 PM
در مورد دوستانی هم که نگران انتقال پول به کشور مورد نظر هستند باید بگم نگرانی خاصی وجود نداره، قبلا در شرایط بد تحریم ها و وضع نابسامان بازار به طور مثال دلار 1800 خرید میشید 1900 به فروش میرفت و 2000 حواله میشد که خوشبختانه الان این تفاوت نرخی بین 6 تا 10 تومان در نوسان هست، و هر دلار رو با 30 تومان گرون تر حواله می کنند که در این قضیه شما به زاای هر دلار 40 تومان ضرر میکنید که در مبالغ بالا مثل 10 هزار دلار به 400 تا 500 هزار تومان این مبلغ میرسه...به هر حال این مبلغ، مبلغ زیادی هست اما باتوجه به تحریم های گسترده و ضوع نابسامان قبل خیلی خوب هست که هنوز امکان جابه جایی پول وجود دارد...
12-07-2012, 05:24 AM
(11-07-2012, 01:48 PM)ShahdaD نوشته: نتونستم این بخشنامه بانک مرکزی رو پیدا کنم که همه بانک ها رو ملزم میکنه برای ترم اولی ها همین کار رو بکنند،این لینک بخش نامه هست: http://www.cbi.ir/page/2565.aspx ناگهان خوابی مرا خواهد ربود...
میلاد جان من هنوز برای ترم پاییز شروع به تحصیل نکردم، و همونجوری که باهم صحبت کردیم تونستم با گواهی اشتغال به تحصیل ترم بهار برای ترم تابستون هم نامه 3 ماه دریافت کنم اما حالا برام چند سوال پیش اومده: الان که چک کردم دیدم فعلا امکان درخواست نامه بانک دیگری رو ندارم..
حالا 2 سوال پیش میاد:1- آیا تا قبل از 31/06/91 نیمتونم درخواست نامه ارز برای ترم پاییز رو بدم؟ یعنی اینکه من که برای ترم تابستون درخواست دادم رو که خدای ناکرده به جای ترم پاییز برام نمیزنند/ 2- در ستون اول اشباهی پیش اومده و گفته شده بنده از 1/10/90 تا 1/7/91 نامه درافت کردم که در واقع کل این مدت رو شامل میشه، این موضوع مشکلی ایجاد نمیکنه؟ به این دلیل: شما از آخرين ظرفيت خود استفاده کرده اید و باید منتظر باشید تا ظرفيت شما افزایش یابد. لطفا به حداکثر تاريخ صدور نامه توجه کنید و آن را با لیست نامه هاي دریافتی خود مقایسه نماييد حداکثر تاريخ صدور نامه ۱۳۹۱/۰۶/۳۱ ۱ حداکثر تاريخ صدور نامه ۱۳۹۱/۰۶/۳۱ می باشد . نامه معرفي به بانک براي بازه زماني ۱۳۹۰/۱۰/۱ تا ۱۳۹۱/۰۷/۱ ۲ نامه معرفي به بانک براي بازه زماني ۱۳۹۱/۰۴/۱ تا ۱۳۹۱/۰۶/۳۱ |
|