03-07-2012, 11:59 PM
میشه بیشتر توضیح بدین.کارت اعتباری رو از کجا باید داشته باشیم.من اگر همین الان بخوام ثبت نام کنم از کدوم طریق باید اقدام کنم؟؟
سوالات مرتبط با ثبت نام و ارسال (report) نمره GRE Subject
|
03-07-2012, 11:59 PM
میشه بیشتر توضیح بدین.کارت اعتباری رو از کجا باید داشته باشیم.من اگر همین الان بخوام ثبت نام کنم از کدوم طریق باید اقدام کنم؟؟
04-07-2012, 12:21 AM
(03-07-2012, 11:59 PM)khorshid20 نوشته: میشه بیشتر توضیح بدین.کارت اعتباری رو از کجا باید داشته باشیم.من اگر همین الان بخوام ثبت نام کنم از کدوم طریق باید اقدام کنم؟؟کارت اعتباری= Maste Card, Visa Card و ... (باید از شرکت هایی که این کارت ها رو صادر میکنند در ایران، تهیه کنید) اگر بخواهید ریالی پرداخت کنید، فقط کافیه یک کارت عابر بانک (عضو شتاب) داشته باشید که رمز دومش رو از طریق ATM (عابر بانک) فعال کرده باشید بعد وارد سایت سنجش میشوید و ... The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
04-07-2012, 12:31 AM
متشکر.3تا سوال:1-تو سایت سنجش نوشته اگه از طریق سنجش ثبت نام کنیم امکان تغییر آزمون نیست.می خوام بدونم اگه از ای تی اس ثبت نام کنیم امکان تغییر آزمون هست؟(خودم ندیدم چیزی در این مورد نوشته باشه که میشه یا نمیشه).و2- اینکه اگه از طریق ای تی اس ثبت نام کنیم باید دستی هم مدارکو پست کنیم؟3-اگه چند بار ازمون رو شرکت کنیم ومثلا دفعه دوم بخواییم ریپورت بشه به یه دانشگاهی نتیجه دفعه اول هم ریپورت میشه؟
04-07-2012, 12:56 AM
دررابطه با سوال دوم:منظور فرم ثبت نام هست.چون تو سایت سنجش نوشته اگه از این طریق ثبت نام کنید دیگه نیازی به ارسال دستی فرم ها نیست(یجوری نوشته ینی از طریق ای تی اس نیاز هست)
04-07-2012, 01:03 AM
(04-07-2012, 12:31 AM)khorshid20 نوشته: متشکر.3تا سوال:1-تو سایت سنجش نوشته اگه از طریق سنجش ثبت نام کنیم امکان تغییر آزمون نیست.می خوام بدونم اگه از ای تی اس ثبت نام کنیم امکان تغییر آزمون هست؟(خودم ندیدم چیزی در این مورد نوشته باشه که میشه یا نمیشه).و2- اینکه اگه از طریق ای تی اس ثبت نام کنیم باید دستی هم مدارکو پست کنیم؟3-اگه چند بار ازمون رو شرکت کنیم ومثلا دفعه دوم بخواییم ریپورت بشه به یه دانشگاهی نتیجه دفعه اول هم ریپورت میشه؟سلام، من تا جایی که می دونم به سوالات شما جواب می دم: 1- تغییر زمان آزمون از طریق ETS امکان پذیر هست، نیاز به کارت اعتباری دارید چون یه مبلغی به عنوان جریمه باید بپردازید. در مورد سنجش نمی دونم. 2- خیر 3- برای GRE کلیه آزمون های 5 سال اخیر شما ارسال می شه و امکان انتخاب کردن ندارید.
04-07-2012, 01:06 AM
سلام
من پارسال از طریق ETS ثبت نام کردم. دلیل خاصی هم نداشت. چون میخواستم کارت اعتباریم استفاده بشه. از طریق اکانتم تو سایت ETS ثبت نام کردم. بعدش رفتم تو سایت سنجش و یک فرم آنلاین رو پر کردم که برای تکمیل ثبت نام لازمه حتما. سالهای قبل که ثبت نام تو خود سازمان سنجش انجام می شد یک سری فرم دستی باید همونجا پر میکردیم. شاید منظورش همون بوده. به هرحال من سال قبل هیچ فرم دستی پر نکردم.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
06-07-2012, 01:08 AM
برای ثبت نام از طریق سنجش باید قبلش تو ETSثبت نام کنیم آیا؟یا بعدش تو ETSباید ثبت نام کرد؟
06-07-2012, 08:37 AM
(06-07-2012, 01:08 AM)khorshid20 نوشته: برای ثبت نام از طریق سنجش باید قبلش تو ETSثبت نام کنیم آیا؟یا بعدش تو ETS باید ثبت نام کرد؟برای ثبت نام GRE از طریق سایت سنجش، نیازی به ایجاد پروفایل در ETS نیست و همون پروفایلی که در سایت سنجش ایجاد می کنید کافی است The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
06-07-2012, 09:54 AM
البته درسته نیازی به ساختن پروفایل دراین حالت نیست ولی اگر بخواهید نمرات خود را بصورت آن لاین در پروفایل خودتون مشاهده کنید با همون مشخصاتی که در سنجش ثبت نام کرد ه اید یک اکانت در ETS بسازید تا نمره خود را زودتر از اینکه کارنامه کاغذی به سنجش برسد و بعد مجبور شوید دردسر های گرفتن کارنامه کاغذی متحمل شوید نمره خود را از طریق اکانتETS مشاهده نمایید.
(06-07-2012, 08:37 AM)MaMi نوشته: برای ثبت نام GRE از طریق سایت سنجش، نیازی به ایجاد پروفایل در ETS نیست و همون پروفایلی که در سایت سنجش ایجاد می کنید کافی است
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
29-09-2012, 03:45 PM
معدل رو چطور باید براساس حروف بگیم؟و لا در مبنای 4؟معدل 16.5 چقدر میشه؟A?B?من فکر مردم برای مبنای 4 باید تقسیم به 5 کنیم ولی گویا جدولی داره.!!؟؟
|
|