12-07-2012, 08:39 AM
لطفا در قسمت "رشته های تحصیلی" تالاری با نام "مهندسی رباتیک" نیز ایجاد کنید
درخواست ایجاد بخش جدید
|
12-07-2012, 08:59 AM
با توجه به این که رشتههای تحصیلی خیلی زیادند و لیست رشتهها خیلی طولانیه، ما فقط برای رشتههای اصلی که در اغلب دانشگاهها براشون دانشکده وجود داره، در قسمت رشتههای تحصیلی انجمن ایجاد میکنیم و برای گرایشهای اونها در داخل اون انجمن موضوع یا موضوعاتی ایجاد میشه. در صورتی که تعداد موضوعهای مرتبط با یک گرایش به حدود ۱۰ برسه، بعد براش یک انجمن مجزا در داخل انجمن رشته اصلی ایجاد میکنیم.
برای رشته مهندسی رباتیک هم با توجه به این که گرایش محسوب میشه، لطفا با یک یا چند موضوع در انجمن برق و کامپیوتر شروع کنید و اگر در آینده لازم شد براش انجمن ایجاد خواهیم کرد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
22-09-2012, 05:54 PM
با سلام.
من بعضی لغات رو در مقالات و کتب زبان اصلی میبینم که در دیکشنری هم نمیشه پیداشون کرد و در سایتهای علمی هم کسایی که زبان انگلیسیشون پیشرفته باشه یا نیستن یا خیلی خیلی کم هستن و به این خاطر گفتم اینجا بهتره چنین تاپیکی داشته باشیم. میشه تاپیکی در جای مناسب با عنوان زیر بزنیم؟کجا؟ مثلا با عنوان : ترجمه لغات تخصصی و نامفهوم موجود در متون علمی و مقالات
23-09-2012, 02:46 AM
پیشنهاد خوبی احمد جان. به نظرم مناسبترین بخش براش انجمن «مقاله» است.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
01-03-2013, 03:03 AM
لطفا به فيلد هاي پزشكي و داروسازي و علوم نوين ژنتيكي بپردازيد ، پيشاپيش بسيار بسيار متشكرم
01-03-2013, 11:28 AM
احتمالا دیدید که ما انجمن برای رشتههای پزشکی داریم. در این انجمن یک موضوع برای رشتههای نوین پزشکی هم وجود داره. در نتیجه از نظر ایجاد بخش، نیازی به انجام کار خاصی نیست. بقیهاش دیگه لطف و کمک دوستان مطلع هست که مطالب جدید رو به فروم اضافه کنند.
درود
یه پیشنهاد می خواستم بدم واون هم اینکه: خیلی از ماها یه وسایل کوچیکی داریم که بنا به دلایلی دیگه مورد استفاده نیستن . خودم یه گوشی at&t دارم ،سالمِ سالم که فقط چند ماه ازشون استفاده کردم و بعد پلانم رو تغییر دادم و همینجوری تو کشو افتاده. گفتم بد نیست اگه یه تاپیکی ایجاد کنیم و اینطور وسایل رو بنویسیم که دوستانی که تازه میان امریکا و روزهای اول هیچ چی ندارن ازش استفاده کننو حداقل چند روزی کار راه بنداز باشه. توصیه می کنم وسایل مربوطه free of charge باشه. سپاس
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L
09-03-2013, 12:01 PM
lavender عزیز
به نظرم پیشنهاد خوبیه و اگر بشه این طور وسائل رو به دوستانی که تازه از راه میرسند قرض داد خیلی خوب خواهد بود. به نظرم چنین تاپیکی میتونه مفید باشه. هر کسی در پستش میتونه به مشخصات وسیله و همچنین شهری که درش قرار داره اشاره کنه تا بقیه دوستان در صورتی که نیاز داشته باشند، بتونند وسیله رو قرض بگیرند. در مورد امریکا من تاپیکش رو در انجمن زندگی در امریکا ایجاد میکنم.
14-02-2015, 10:34 PM
سلام دوستان.
لطفا" یه تاپیک در مورد رشته ی "علوم مهندسی" ایجاد کنید. دانشگاه تهران و گیلان در مقطع لیسانس این رشته رو دارن . دانشگاه صنعتی تالین هم دیدم که به انگیسی این رشته رو برای بچلر و رایگان داره.
15-02-2015, 01:26 AM
فکر می کنم دانشگاه تهران هم این رشته رو در مقطه کارشناسی داشته باشه. اگر علاقه دارید می تونید خودتون در انجمن "سایر رشته های تحصیلی" تاپیک جدیدی در این مورد ایجاد کنید (در انجمن موردنظر روی "ارسال موضوع" کلیک کنید).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
|
|