راستش من در زمینه مسایل کلان و پیچیده اقتصادی تخصصی ندارم ونمی تونم دقیقا بگم که چه چیزهای باعث افزایش ارز شده و بنابراین نمی توانم گفته شما را تاییدیا رد کنم واسه همین در گوگل سرچ کردم"دلایل افزایش قیمت ارز" که به اولین لینک زیر برخوردم که نظرات یک متخصص اقتصادی هست
لینک http://eqtesaddan.blogfa.com/post-73.aspx
از نکات جالبه توجه نظرات این اقتصاددان اینه که یکی از رههای پایین آوردن قیمت ارز اینه که ارز های غیر ضروری دولتی بایدحذف بشه و در مورد ارز دانشجویی و درمانی هم گفته که بصورت معقول ارایه بشه. که منم نمیدونم منظورشون از "معقول" چی هست ، شاید منظورشون اینه که به کسانی که نیاز واقعی دارند ارز بدهند.
چیزی که من با مطالعه بیشتر و در حد سواد اقتصادی بسیار ناچیز خودم داشتم اینه که افزایش قیمت ارز دلایل پیچیده اقتصادی داره و نظرات ضد و نقیضی در بین کارشناسان اقتصادی وجود دارد
لینک http://eqtesaddan.blogfa.com/post-73.aspx
از نکات جالبه توجه نظرات این اقتصاددان اینه که یکی از رههای پایین آوردن قیمت ارز اینه که ارز های غیر ضروری دولتی بایدحذف بشه و در مورد ارز دانشجویی و درمانی هم گفته که بصورت معقول ارایه بشه. که منم نمیدونم منظورشون از "معقول" چی هست ، شاید منظورشون اینه که به کسانی که نیاز واقعی دارند ارز بدهند.
چیزی که من با مطالعه بیشتر و در حد سواد اقتصادی بسیار ناچیز خودم داشتم اینه که افزایش قیمت ارز دلایل پیچیده اقتصادی داره و نظرات ضد و نقیضی در بین کارشناسان اقتصادی وجود دارد
(06-08-2012, 03:16 PM)QUPHAS نوشته: این پست رو از طرف یک مخالف نخونید( نمیخوام پستم حذف بشه ) صرفاً یک توضیح کوچولو در مورد ارز!
ببینید این سیستم پایین آوردن ارزش پول ملی در مقابل دلار یک ترفند شناخته شده ی اقتصادیه که اکثر کشورها هنگام مشکلات اقتصادی استفاده می کنند. دولت که درآمدش از صادرات با دلاره این موضوع تاثیری روش نمیذاره اما همون دلار رو با ارزشی بیشتر و کاذب وارد بازار داخل میکنه و بازار داخلی که درآمدش مثلاً با ریاله این مابه التفاوت رو میده به دولت و در واقع دولت روی هر دلار 1200 تومانی، 750 تومان به جیب مبارک میزنه. سودی که دولت با این کار میکنه هزاران برابر کل ارز دانشجوییه. یعنی به طور مستقیم مقداری از کمبود بودجه از مردم و بازار داخل تامین میشه! اینکه یونان عضو یورو شده و دولتش دیگه نمیتونه ارزش پولش رو بالا پایین بکنه، یکی از مهمترین دلایل رو به ورشکستگی رفتن یونان اعلام شده!
در مورد بعضی دوستان هم که این ارز رو در بازار آزاد میفروشن با توجه این قضیه میشه گفت اونها فقط سر سفره ای نشستن که دولت برای خودش پهن کرده!!!! همین! بهنرین کار اینه که کل این سفره جمع بشه!
خدا عاقبت ما را به خیر
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..