26-08-2012, 07:46 PM
(26-08-2012, 02:43 PM)Pejman نوشته: سلام بر اساتید فن آیلتس،سلام
دوستان من نمره تافلم تا دو ماه دیگه منقضی می شه و احتمالش هست که بخوام یه آیلتس آکادمیک بدم. دو بار تافل iBT دادم، یه بار 92 شدم و یه بار 100.
می خواستم ببینم با دو سه ماه خوندن، و با این پیشینه زبان، احتمالش هست بتونم 7.5 یا حتی 8 بگیرم؟ نکته دوم اینکه بیشتر تمرکزم رو روی چه کتابهایی بذارم که سطح شون به من بخوره؟
ممنون.
8 نمره ی خیلی بالایی تو آیلتس به حساب میاد.اما به نظرم اگه زبانت خیلی از اون نمره ی تافلی که داری افت نکرده باشه کاملا ممکن هست.
در مورد کتاب هم که 100% کتاب New insight رو بخوان.چون اصلا ایلتس بدون این کتاب معنی نداره!!
کتاب های کمبریج هم که خودم از 4 به بعد رو خواندم.اما 6 به بعد رو بخوانی با تجه به بیس زبانت کافیه.برای writingهمون کتاب sightخیلی خوبه.اما اگه وقت داری میتونی کتاب target band7 رو بخوانی حداقل با بیس رایتینگ آشنا بشی.اما به نظرم برای گرفتن حداقل 7.5 باید لیسینینگ و اسپیکینگت بالای 8 باشن.چون رایتینگ بالای 7.5 یا حتی 7 گرفتن واقعا سخت و بی خودی نمره کم میکنن.تو اسپیکینگ و لیسینینگ هست که مثل آب خوردن میتونی نمره بیاری.
بعد اون سه تا کتاب دیگه بازم خیلی بیکار شدی کتاب IELTS test builderهست(فکر کنم البته!!) کتاب خوبیه.مثل کمبریج هاست.اما فکر کنمک یه ذره سنگین تر.
و در نهایت برای لیسینینگ هم کتاب crackخیلی عالیه.میتونه کمک کنه