25-09-2012, 10:14 AM
سابق کارم کاملا مرتبط با رشته ودر یک شرکتی هست که در آمریکا شناخته شدست . فقط یک سوال دیگه. منظورتون از دانشگاه متوسط از چه رنکی به بعد هست؟
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
|
25-09-2012, 10:14 AM
سابق کارم کاملا مرتبط با رشته ودر یک شرکتی هست که در آمریکا شناخته شدست . فقط یک سوال دیگه. منظورتون از دانشگاه متوسط از چه رنکی به بعد هست؟
(25-09-2012, 10:14 AM)samanta نوشته: سابق کارم کاملا مرتبط با رشته ودر یک شرکتی هست که در آمریکا شناخته شدست . فقط یک سوال دیگه. منظورتون از دانشگاه متوسط از چه رنکی به بعد هست؟منظورم غیر از 7-8 تا دانشگاه اول کاناداست. مثلاً تو ایالت کبک این دانشگاه ها به نظرم متوسط هستند: Concordia، Sherbrooke، Quebec و Laval. البته بیشتر منظورم رنک متوسط هست، وگرنه اینها هم دانشگاه های خوبی هستند. در ضمن توصیه می کنم خودتون رو محدود به یه ایالت نکنید، چون شانس تون محدود می شه.
06-10-2012, 12:22 AM
سلام
من دانشجوی مهندسی مکانیک تو مقطع کارشناسی ارشد هستم هم کارشناسی و هم ارشد رو دانشگاه علم و صنعت خوندم معدل کارشناسیم 17.3 بوده و معدل ارشدم بدون پروژه 16.8 واسه دکتری میخوام برم کانادا اول اینکه چه نمره تافلی باید بیارم چون هنوز امتحان ندادم و دیگه اینکه از کدوم دانشگاه ها میتونم فاند بگیرم و چه جور فاندی؟ یه چیزیو یادم رفت بگم!!! از پروژه کارشناسیم یه isi درومده و تو ارشدم قطعا مقاله میدم حالا لطف میکنید اگه کمک کنید (06-10-2012, 12:22 AM)ali-mhm نوشته: سلامسلام دوست عزیز با توجه به معدل تون و همچنین اینکه گفتین مقاله دارین شانس خوبی برای پذیرش از دانشگاه های کانادا دارین. اگر نمره پایان نامه باعث بشه که معدل ارشدتون افزایش پیدا کنه شانستون بیشتر خواهد شد. کانادا مثل آمریکا تعداد دانشگاه های مطرحش زیاد نیست و چند تا دانشگاه شناخته شده مثل (Toronto, UBC, McGill, McMaster, Alberta, Queen) داره و همچنین دانشگاه های متوسطی مثل Concordia، با توجه به اینکه پذیرش به خصوص در رشته های فنی از دانشگاه های کانادا خیلی بسته به این هست که استاد پیدا کرده باشین، حتما بگردین دنبال استاد و با اساتیدی که به زمینه کاری شما می خورن مکاتبه کنین و برای جاهایی که جواب خوب گرفتین اپلای کنین. بنابراین به طور خاص نمیشه گفت شما از چه دانشگاهی پذیرش و فاند می تونی بگیری. همچنین در مورد مقدار و نوع فاند هم بستگی داره به استادتون و دانشگاه (برای اطلاعات بیشتر در مورد انواع کمک هزینه مراجعه کنید به انجمن کمک هزینه ) در مورد مینیمم نمره تافل و یا آیلتس باید به سایت دانشگاه مراجعه کنید. به عنوان مثال برای دانشگاه تورنتو این لینک رو ببینین.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
12-10-2012, 09:58 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 12-10-2012, 11:21 PM توسط maryam4312.)
درود
با ارشد 16/40 از علم و صنعت و لیسانس سراسری 16/20 تافل 95 سبد اپلایم چطور انتخاب بشه منطقی تره؟(فاند هم میخوام!) از بودن استاد راهنما در دانشگاهی در کانادا (پست داکشونو اونجان) چطور میتونم استفاده کنم؟به خودشون چیزی بگم یا در تماس با اساتید اینو بگم یا نه اصلا لازم نیست؟ تورنتو شانسی دارم؟!!! (استادم اونجان) به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم
درود بر شما
مریم جان قسمت دوم صحبتتون را میشه واضحتر بیان بفرمایید. یعنی" از بودن استاد راهنما در دانشگاهی در کانادا (پست داکشونو اونجان) چطور میتونم استفاده کنم؟به خودشون چیزی بگم یا در تماس با اساتید اینو بگم یا نه اصلا لازم نیست؟" اگه درست متوجه شده باشم یک استاد راهنما ایران داشتیدو حالا واسه پست داک رفته اند تورنتو اگه اینطو.ریه فرصت خیلی خوبی هست .بنظرم شما به همین استاد راهنماتون ایمیل بزنید بگویید جناب دکتر من میخام بیام اونجا دکتری بگیرم ، اگه ممکنه منو به یک استاد معرفی کنید . پست داک ها نفوذ و قدرت خوبی در دپارتمان ها دارند حتما از این فرصت نهایت استفاده را ببرید. موفق باشی (12-10-2012, 09:58 PM)maryam4312 نوشته: درود
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
28-10-2012, 12:01 PM
با سلام و خسته نباشید
دوستان اگر لطف کنند و نظرات خودشون رو لطف کنند برای مقطع دکتری برای کانادا. معدل کارشناسی در رشته شیمی کاربردی:14.5 معدل ارشد در رشته پلیمر: 17.26 دانشگاه تبریز و رشته شیمی پلیمر زبان رو دی ماه میدم مقاله دو تا کنفرانس خارجی دارم ترکیه و کانادا ارائه شده و یکی هم submit شده ، دو تا کنفرانس داخلی مقاله دارم. میخواستم برای مقطع دکتری در کانادا شانس پذیرش با فول فاند رو دارم؟
04-11-2012, 04:59 PM
سلام.من دانشجوی ارشد EMBA تو سازمان مدیریت صنعتی ام.معدلم تا الان 18 شده.تا 19 میتونم ببرمش بالا. 3ترم دیگه کار دارم.می خواستم راهنماییم کنید که چجوری موضوع پایان نامه رو انتخاب کنم که امکان پذیرش شدنم بیشتر شه.زبانمم خوبه.شروع کردم واسه IELTS.
مقاله ندارم،اما با استادا صحبت کردم بهم پژوهش بدن.
05-11-2012, 10:58 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2012, 11:43 PM توسط arvinbagheri.)
سلام خسته نباشین.به نظرتون با شرایط من چقدر واسه پذیرش تو کانادا شانس دارم و واسه کدوم دانشگاهها؟؟
1-ارشد= 17.34 لیسانس=16.34 2-مهندسی مکانیک ساخت و تولید دانشگاه ارومیه 3-IELTS=6.5 4- 3 تا ISI با (IF=2.2)و 2 تا کنفرانس(یکی داخلی و یکی خارجی) 5-دکترا البته فول فاند سابقه تدریس تو دانشگاه آزاد(دو ترم) و کار تو کارخونه(یکسال و نیم) (05-11-2012, 10:58 PM)arvinbagheri نوشته: سلام خسته نباشین.به نظرتون با شرایط من چقدر واسه پذیرش تو کانادا شانس دارم و واسه کدوم دانشگاهها؟؟سلام دوست عزیز شما در کل شرایط خوبی دارین (به خصوص با توجه به مقالاتتون) فقط برای کانادا من اکثر جاهایی که دیدم مینیمم نمره آیلتسی که میخواستن 7 بوده. اگر بتونین باید دوباره امتحان بدین. حتما با اساتیدی که زمینه کاریشون به تحقیقات شما نزدیک هست مکاتبه کنید. دانشگاه های خوب و شناخته شده کانادا نسبت به آمریکا خیلی کمتره و مکاتبه با اساتید به نسبت راحت تر. (میتونین یک سری دانشگاه های شناخته شده و معتبر رو ببینین در این لینک) دقیق نمیشه گفت برای کدوم دانشگاه، چون بستگی داره که از اساتید کدوم دانشگاه جواب بگیرین (برای کانادا استاد نقش بسیار مهمی در گرفتن پذیرش داره و بدون داشتن استاد گرفتن پذیرش تقریبا ممکن نیست، ولی با توجه به شرایطتتون میتونین برای دانشگاه های خوب شانس داشته باشین) سابقه تدریستون میتونه برای گرفتن TA خیلی موثر باشه. (یک نکته مینیمم نمره آیلتس برای خیلی از دانشگاه های آمریکا 6.5 هست اگر امکان دوباره امتحان دادن ندارین)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
|
|