12-10-2012, 06:52 PM
(12-10-2012, 06:09 PM)parsley نوشته: اولا من هم از مدیران محترم تشکر میکنم و حرفشونو کاملا قبول دارم که اینجا ما باید در کنار هم باشیم و نه در مقابل هم. اما حتما شما هم قبول دارید که لازمه رشد و پیشرفت، نقد پذیریه و اینکه بهیچوجه همدیگرو نقد نکنیم و در هر شرایطی حرف همو تایید کنیم هم شاید شرایطی مثل شرایط امروز کشور ما رو باعث بشه!دوست من
در پاسخ دوستمون: اولا من اون صحبتا رو به استناد همین پست شما که نقل قول کردم نوشتم! این جای سئواله برای من که اگر شما بقول خودتون بیشترین ضربه رو از این جریان خوردید پس این صورتکهای خندان چیه؟! بهرحال فکر میکنم این صورتکها نه برای من که برای هر خواننده دیگه ای این تصور رو بوجود میاره که شما از این وضع راضی هستید! من هم بیشتر بخاطر همین ها اون مطلب رو نوشتم وگرنه تایید میکنم که شما نوشته خاصی در تایید نرخ جدید ننوشته بودید.
ثانیا، من فکر میکنم از نظر تاریخ عضویت خیلی از شما کم سابقه تر نباشم فقط پستهای زیادی اینجا نداشتم، اما تمام این مدت خودم درگیر پروسه اپلای و زبان و... در کشورهای مختلف بودم و حالا نه اندازه باسابقه هایی مثل شما، ولی یکذره اطلاعات در این موارد دارم!
ثالثا، شما فقط کافیه پست قبلی من رو (انتهاش رو) بخونید تا متوجه بشید که من بهمراه دوستان دیگه نه در حرف که در عمل داریم تلاش میکنیم بلکه حقمون رو بازپس بگیریم و فکر هم میکنم راه چاره اصلی در حضور در جاهایی مثل مجلس و بانک مرکزی و صحبت مستقیم با مسئولانه. در کنار این هم اگر کسی فرد بانفوذی رو میشناسه صحبت با اون فرد و تقاضا برای انعکاس مشکلات ما به مسئولین بالا هم میتونه خیلی مثمر ثمر باشه. اینهم راه حل و چاره. البته اینها نظر شخصی من نیست، بلکه نظر اکثریت دانشجوها و خانواده هاییه که بااین مشکل درگیرن.
امیدوارم در کنار هم، ضمن نقد پذیری، با کنار گذاشتن اختلافات بی دلیل و بی حاصل، برای رسیدن به حقمون تلاش کنیم.
توهین با انتقاد فرق می کنه !
شما داری توهین می کنی عزیز من .. اگر هم کل مشکل شما با اون دو تا شکلک حل میشه حذفش می کنم تا خیال شما راحت بشه .. لازمه اتحاد حفظ احترام یکدیگر هست ...
باز هم میگم برای شما با این طرز تفکر رادیکالی متاسفم و همین...بهتره قبل از دعوت به اتحاد یه کم به درون و طرز صحبت کردن و نگاهتون به دیگران توجه کنید
موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."