09-09-2012, 09:16 PM
آیا این مهندسی برق ها کورس انگلیسی برای ارشد هم دارن یا همه آلمانی هستن؟
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
|
09-09-2012, 10:38 PM
(09-09-2012, 09:16 PM)ahmadpashaei نوشته: آیا این مهندسی برق ها کورس انگلیسی برای ارشد هم دارن یا همه آلمانی هستن؟دوست عزیز، احمد جان کلاً 4-5 دانشگاه کورس مهندسی قدرت را به انگلیسی دارند و در گرایشهای دیگر هم وجود داره. در ضمن کورس المانی هم به وفور هست. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
28-09-2012, 02:40 PM
با سلام
برای رشته فاینانس در مقطع کارشناسی ارشد درآلمان کدوم دانشگاه رو پیشنهاد میدید؟دنبال دانشگاه خیلی خوب هستم و هرکار میکنم تا نظرشونو جلب کنم. من فوق لیسانس اقتصاد از دانشگاه ازاد شیراز هستم و می خوام برای ارشد مجدد اقدام کنم(چون معدلم پایینه).در ضمن من معدل کارشناسی م 15.45 هست. ممنون میشم جواب بدید....
30-09-2012, 04:03 PM
بهترین دانشگاه در رشته ی فایننس و رشته های مرتبط بدون شک دانشگاه فرانکفورت هست. http://www2.uni-frankfurt.de/en?locale=en
در مورد بقیه ی سوالتون در قسمت مدیریت جوابتون رو خواهم داد... راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
02-10-2012, 10:06 PM
سلام
برای رشته ای که مربوط به کنترل و رباتیک باشه کدوم دانشگاه آلمان قوی تره؟ در مورد TU Dortmund تو رشته Robotic و Cologne تو رشته Automation & IT اطلاعاتی دارین؟ University of applied Sciences چه فرقی با TU داره؟
02-10-2012, 10:19 PM
(02-10-2012, 10:06 PM)ariaboy18 نوشته: سلامدروود. بدون شک یکی از پیشگامان رباتیک و اتوماسیون در کشور المان دانشگاه صنعتی دورتمند می باشد که خیلی مشهور است. البته دانشگاههای دیگری در زمینه اتوماسیون همچون صنعتی هامبورگ و صنعتی مونیخ و اخن هم کار می کنند اما توجه ویژه دورتمند روی رباتیک می باشد. TU دانشگاههای صنعتی المان می باشند که در خصوص بحث دانش فنی بسیار پیشرو هستند. دانشگاههای کاربردی بیشتر فرد را برای راهیابی به بازار کار اماده می کنند و به FH موسوم هستند که تا مقطع فوق هم بیشتر رشته ها را ارائه نمی کنند. پیشنهاد میشه در دانشگاهها یا دانشگاههای صنعتی به تحصیل بپردازید تا اینکه در FH تحصیل کنید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
06-10-2012, 12:47 AM
سلام. چه دانشگاهي توي المان رشته ي مديريت بيمه رو داره.؟ ًinsurance managment
06-10-2012, 08:50 AM
(06-10-2012, 12:47 AM)Bloom نوشته: سلام. چه دانشگاهي توي المان رشته ي مديريت بيمه رو داره.؟ ًinsurance managmentدوست عزیز ضمن خوش امدگویی. این روش یکی از بهترین روش برای پیدا کردن مدیریت بیمه است که از طریق وب سایت http://www.daad.de اقدام کنید و رشته و گرایش مورد نظر را پیدا کنید. اما از بهترین دانشگاههای مدیریتی میشه به دانشگاههای : لایپزیک، اشتوتگارت، گوتینگن، گوته، برلین اشاره کرد. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
15-10-2012, 11:52 AM
سلام ، خسته نباشید ،
من پیش دانشگاهی رو در رشته علوم انسانی اخذ کردم ، میخام پذیرش بگیرم واسه دانشگاهی در آلمان ، اما نمیدونم اونجا چه رشته بهتر هاست و بازار کارش خوبه در اونجا ، اگه میشه چند تا رشته تاپ که مرتبت با علوم انسانی هاست رو به من معرفی کنید ، در ضمن آیا میتونم فاند هم بگیرم یا خیر ؟ ممنون
15-10-2012, 12:04 PM
(15-10-2012, 11:52 AM)pedram_seven نوشته: سلام ، خسته نباشید ،ضمن خوشامدگویی به شما. نفرمودید برای لیسانس چه معدلی رو دارید؟؟ اگر برای لیسانس بخواهید تحصیل کنید باید زبان المانی رو فرا بگیرید بیشتر زبان تدریس در مقطع لیسانس به المانی است البته به ندرت انگلیسی هم یافت میشه. در این مقطع خبری از فاند نیست زیرا شهریه ی بیشتر دانشگاهها رایگان است. از رشته های معروف و در حال تدریس در گروه علوم انسانی میشه به economic , land management , public administration , MBA , International Business و غیره میشه اشاره کرد. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|