15-02-2012, 12:20 AM
Advice for prospective applicants to economics PhD programs in the United States
نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته اقتصاد
|
15-02-2012, 12:20 AM
Advice for prospective applicants to economics PhD programs in the United States
13-03-2012, 12:57 PM
با سلام . ميشه راهنماييم كنيد كه براي ادامه تحصيل در مقطع دكترا در اقتصاد بهتره ارشد را از علوم تحقيقات تهران داشته باشم يا از علامه طباطبايي(اما آموزش محور) در تهران؟
آيا آموزش محور بودن راقبول نميكنند؟ منظورم ادامه تحصيل در يكي از دانشكاه هاي خوب كانادا بود مثلا بريتيش كلمبيا_ معدل ارشدم را18 فرض كنيد در علامه_
15-03-2012, 06:23 PM
(13-03-2012, 12:57 PM)mona نوشته: با سلام . ميشه راهنماييم كنيد كه براي ادامه تحصيل در مقطع دكترا در اقتصاد بهتره ارشد را از علوم تحقيقات تهران داشته باشم يا از علامه طباطبايي(اما آموزش محور) در تهران؟منظورتون رو از آموزش محور خوب متوجه نشدم اما مطمئنا علامه بهتره با توجه به سابقه اش توی اقتصاد و اینکه دولتی هست... اگه معدلتون 18 باشه خیلی کارتون برای کانادا سخت نخاهد بود چون اون ها خیلی گیر معدل هستن... و اگه دنبال دانشگاه های خوبش هستید بهتره کنار معدل مقاله و زبان رو هم فراموش نکنید که این ها هم مهم هستن در کنار علامه یا علوم تحقیقات.... موفق باشید راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
31-10-2012, 11:11 PM
سلام
من دانشجوى فوق ليسانس اقتصاد نظرى از دانشگاه الزهرا با معدل 18.35هستم.لىسانس رو هم دانشگاه شيراز گذروندم متاسفانه مقاله ندارم.به نظر شما امکان گرفتن پذىرش به همراه اسکالرشيپ براى من چقدره؟سال اخذ مدرکم 1387است . ممنون ميشم راهنمايم کنيد دوستان
01-11-2012, 01:39 AM
(31-10-2012, 11:11 PM)najmeh62 نوشته: سلامسلام و خوش آمدید به این سایت معدلتون ارشد که خوبه لیسانس رو هم بگید بهتر میشه کمکتون کرد، بعد شما برای کجا میخاید اقدام کنید؟ ببینید بهتره توی این تاپیک معدل و نمره زبان و تمام چیز های مورد نیاز رو بنویسید که بشه بهتر نظر داد، فقط اینجا بگم که معدلتون خوبه برای قبولی.. نکته ای که اینجا به ذهنم میرسه بگم اینه که پذیرش یا فاند گرفتن در رشته ی اقتصاد بستگی زیادی به تز شما و توانایی ریاضی شما (مطالب و روش های محاسباتی) داره... اقتصاد نظری مثلا شانس زیادی نداره اما اقتصاد سنجی خیلی خوب بورس میگیره... این ها رو برای دوستانی که برای دکترا میخان اقدام کنن میگم... اما کلا شانسش نسبت به رشته های مهندسی کمتره... و متاسفانه کمتر به خاورمیانه ای ها در این موارد اعتماد میشه (بر عکس مهندسی!!) موفق باشید راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
01-11-2012, 09:31 AM
ممنون از راهنمايىتون ليسانس معدلم 16.30 بود.تزم هم بحث نظرى در زمينه مالکيت عمومى و خصوصى زمين بود که با مطلب مدل سازى کردم استاد راهنمام هم دکتر توتونچىان هستن .مدرک زبان فعلا ندارم اما به زودى امتحان ميدم با شراىطى که دارم 6 رو به. احتى ميتونم بگيرم. بيشتر براى استراليا ىا نىوزلندو کانادا مد نظرم هست.
شاد باشيد
13-01-2013, 08:12 PM
سلام.
من لیسانسم اقتصاد نظری دانشگاه شیراز خوندم با معدل 18.09(رتبه اول بودم. ارشد هم دانشگاه علامه طباطبایی تهران با معدل 18.50. زبان انگلیسی بد نیست.ولی هنوز مدرک ایلتس یا تافل نگرفتم. و فقط یک مقاله داخلی دارم. میشه دانشگاه های اقتصاد معتبر امریکا و کانادا را معرفی کنید و بگید ایا شانسی برای گرفتن پذیرش دارم یا نه؟
17-01-2013, 05:10 PM
(13-01-2013, 08:12 PM)economy نوشته: سلام.سلام و خوش اومدید معدل و شریط شما نسبتا خوبه و اگه بتونید مقاله ای هم داشته باشید خب خیلی خیلی بهتر میشه حتما، برای پذیرش شانس دارید و همچنین بورس اما باید به سختی تلاش کنید براش و بازم میگم مقاله مهمه.... در مورد دانشگاه های معتبر اقتصاد میتونید اینجا رو یه نگاهی بندازید. موفق باشید راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
26-02-2013, 12:01 AM
با سلام و خسته نباشید
همانطور که قبلا منو راهنمایی کردید بهتر دونستم که برای دکترا اقدام کنم و شانسمو با گرفتن GMAT, و مقاله بالا ببرم. تصمیمم بر اینه که پایه م رو تو این دو سالی که تو ایران هستم تقویت کنم که اگه تونستم پذیرش بگیرم توی چاه نیفتم. طبق مشورتی که با یکی از اساتید تهران داشتم ایشون به من تاکید کردن که یکسال کامل پایه ریاضی م رو قوی کنم تا بعدا به مشکل نخورم. و اما سوال من از شما: چطوری بفهمم که در فاینانس بیشتر کدوم مباحث ریاضی بیشتر مورد استفاده قرار میگیره؟؟؟در حقیقت می خوام بدونم باید چه مباحثی از ریاضی رو بخونم. از کجا میتونم این سرفصل هارو گیر بیارم؟؟ |
|