(12-11-2012, 07:41 PM)zrnots نوشته: سلامدرود و خوشامد به شما جهت پیوستن به فروم دوست من
من دانشجوی شبانه ترم 3 ارشد دانشگاه تهرانم. کارشناسیم رو دانشگاه هنر اسلامی تبریز خوندم. الان می خوام برم مدرک کارشناسی رو آزد کنم که امسال اپلای کنم. مدرک موقتم دست اداره کل آموزش دانشگاه تهرانه. امروز زنگ زدم از آموزش دانشکده پرسیدم گفت دست ما نیست باید بری اداره کل که ممکنه بهت ندن. باید بری ببینی می تونی چیزی گرو بذاری چند روز ازشون مدرک رو بگیری یا نه.
حتی اگه مدرک رو هم برای چند روز به من بدن به موقع نمی تونم برگردونم. چون حدود یه ماه طول می کشه دانشنامه اصلیم صادر بشه و بدم ترجمه.
با اوصافی هم که از اداره کل آموزش دانشگاه تهران شنیدم بعید می دونم کارمو اره بندازن.
کسی تجربه مشابه داشته؟ چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
بنظرم، شما میتونید ریزنمرات غیررسمی از دانشگاه هنر تبریز بگیرید و اون رو ترجمه کنید. از طرفی از دانشگاه تهران ریزنمرات لاتین غیررسمی بگیرید (چون دانشجو هستید هنوز، باید از طریق دانشکده درخواست بدهید نه سامانه آموزش دانشگاه). با استفاده از این ریزنمرات (کارشناسی و کارشناسی ارشد) میتونید برای پذیرش اقدام کنید و پس از پذیرفته شدن در دانشگاه، مدرک کارشناسی تون رو آزاد کنید (ارشد هم چون شبانه هستید، اگر از وام شهریه استفاده نکرده باشید، بلافاصله پس از فارغ التحصیلی میتونید مدرکش رو دریافت کنید).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.