با سلام!
من امروز 20 اکتبر 2012 - 29 مهر 1391 - امتحان GRE General داشتم (سازمان سنجش) - حوزه امتحانی: دانشکده زبان دانشگاه تهران
1- برای قسمت Writing حتما و حتما Sampleهای ETS رو بخونید (سوال های Writing هر دو بخش امروز عینا از همین نمونه ها بود!!)
2- برای بخش Verbal به نظرم Reading بیشتر کار کنید (در کنار کلمات)، Readingهای بلند زیاد داشت!
من امروز 20 اکتبر 2012 - 29 مهر 1391 - امتحان GRE General داشتم (سازمان سنجش) - حوزه امتحانی: دانشکده زبان دانشگاه تهران
1- برای قسمت Writing حتما و حتما Sampleهای ETS رو بخونید (سوال های Writing هر دو بخش امروز عینا از همین نمونه ها بود!!)
2- برای بخش Verbal به نظرم Reading بیشتر کار کنید (در کنار کلمات)، Readingهای بلند زیاد داشت!
3- برای بخش Quantitative هم تا میتونید تست بزنید تا حسابی دستتون روان بشه، مخصوصا سوال های دارای نمودار! (کلا بخش Q اول خیلی ساده بود بنظرم، بخش دوم یکم وقتگیر تر بود سوالاتش)
4- کیف و کتابتون رو میتونید با خودتون ببرید داخل جلسه امتحان و بگذارید روی صندلی کنارتون
5- توضیحات گوینده (دکتر برزآبادی!) کافی بود و بموقع، صداش هم بلند و گوشخراش نبود!
6- خبری از اون 10 دقیقه استراحت بین بخش Verbal و Writing نیست، حواستون به این باشه (این 10 دقیقه رو با بخش اول Quantitative حساب کردند برای ما!)
7- مراقب کلاس ما خیلی سختگیر نبود و بچه هایی که وقت اضافه در قسمت Q اول آورده بودند براحتی بخش V رو مرور کردند!
8- به امید موفقیت هم دوستان و امتحان خوبی در پیش داشته باشید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.