08-12-2012, 11:07 PM
(07-12-2012, 01:13 AM)smartjavad نوشته: سلامسلام دوست عزیز
من علوم پزشکی شهید بهشتی صنایع غذایی میخونم، کارشناسی
شرایطم:
معدل: حدود 16.75
ایلتس : 6.5
بخونم 7 هم میشه تا تابستون
مقاله ISI: تا حالا سه تا ISI به عنوان نفر دوم و سوم دارم،و یکی نفر اول(مجری طرح)،تا ترم بعد یک یا دو تا کار
دیگه هم انجام میدم ایشالله
توصیه نامه همه ی اساتید برجسته رم میگیرم
سربازی رفتم
فاند میخوام،
"آلبرتا" مد نظرمه
بنظرتون میشه؟
واسه Ph.D
مستقیم میتونم اقدام کنم؟!
اگر بتونین 7 بیارین در آیلتس که خیلی خوبه. البته مینیمم همه دانشگاه ها 7 نیست مثلا آلبرتا 6.5 هست. من دکترای مستقیم خیلی ندیدم در کانادا و همین آلبرتا نوشته مدرک ارشد دارن متقاضی ها. البته میتونین تماس بگیرین باهاشون و بپرسین. با اینکه برای ارشد فاند کمتر پیدا میشه ولی شما شرایط خوبی دارین(به خصوص مقاله ها) و اگر اصرار به کانادا دارین میتونین برای ارشد اقدام کنین و امکانش هست فاند بگیرین. البته واقعا نمیشه با قطعیت گفت میشه یا نمیشه، بهتر هست که چند تا دانشگاه رو در نظر بگیرین و روی یکی فقط تمرکز نکنین چون شانستون پایین میاد.
(08-12-2012, 06:41 PM)ali_noo_80 نوشته: با سلام.من لیسانس مخابر ات با معدل 17/86 از دانشگاه آزاد و فوق مخابرات از علوم تحقیقات تهران با معدل 17/52 فارغ التحصیل در بهمن 89 .یک کنفرانس معتبر ieee و 4 تا ژورنال isi چاپ شده با impact factor های 0.2 و 0.45 و 1 و 0.9 دارم نمره آیلتس 6.5 آکادمیک و 4 سال سابقه ی حق التدریسی تو دانشگاه آزاد. شانس گرفتا فاند دارم؟ برای چه دانشگاههایی بیشتر شانس دارم.سلام دوست عزیز
با سپاس
شما شرایط خوبی دارین. هم معدلاتون بالاست و هم تعداد مقالاتتون خیلی خوبه. تنها مسئله ای که هست اینه که معمولا دانشگاه های کانادا مینیمم نمره آیلتسشون 7 هست (البته بسته به رشته و دانشگاه داره مثلا آلبرتا 6.5). من نمیدونم رشته شما رو کدوم دانشگاه ها ارائه میده ولی تعداد دانشگاه های معروف کانادا مثل آمریکا خیلی زیاد نیست و جستجو بین آنها راحتتره. به نظر من که برای دانشگاه های خوب شانس دارید. برای فاند هم حتما با اساتیدی که زمینه تحقیقاتیشون با پیشینه تحقیقاتی شما شباهت داره تماس بگیرید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.