24-12-2012, 09:34 PM
(24-12-2012, 09:20 PM)rasool.mazruee نوشته: با سلام به دوستان گرامی
ممنون میشم یه نفر راهنماییم کنه
من امروز برای امتحان جی آر ای از روش مستر کارت در مرکز اصفهان ثبت نام کردم، چون نمیدونم به چه دلایلی ثبت نام از طریق سایت سنجش دیگه امکان پذیر نبود، به هر حال بعد از ثبت نام از ets یه میل اومده که confirmation number هم داره ولی وقتی وارد پروفایلم در سایت ets میشم و اطلاعات لازم رو برای دیدن admission Ticket وارد میکنم پیغام Invalid Web Registration Confirmation number میاد، کسی میدونه علت چیه؟ آیا بلافاصله بعد از ثبت نام نمیشه اطلاعات ثبت نامت رو داخل سایت ets ببینی؟
درود. نه دوست من، همونطوری که در ایمیل ETS هم ذکر شده، حداقل 24 ساعت بعد از ثبت نام میتونید اطلاعات آزمون رو در پروفایل ETS مشاده کنید. معمولا تا 48 ساعت ممکنه طول بکشه.
you can view and print your admission ticket online at www.ets.org/mygre approximately 24 hours after you submit your registration
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.