نسیم جان من اولین باری هست چنین چیزی می شنوم. امکانش هست عین متن انگلیسی رو اینجا بذاری و بگی کدوم کشور هست؟
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
|
(13-01-2013, 02:23 AM)Pejman نوشته: نسیم جان من اولین باری هست چنین چیزی می شنوم. امکانش هست عین متن انگلیسی رو اینجا بذاری و بگی کدوم کشور هست؟پژمان جان امریکا هست. اما این مسئله رو من در فرم های چند دانشگاه دیگه هم دیده بودم که البته توجه نکردم، اینجا که دیدم گفتم نکنه واقعا چیز مهمیه و من بی توجهم؟! توضیحات دو قسمت مجزا برای آپلود: Upload scanned copy of the front-side of your official transcript/marksheets AND proof of degree conferral: و Upload scanned copy of the reverse-side of your official transcript/marksheets. مرسی از راهنمایی " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
13-01-2013, 02:36 AM
جالبه، واقعیتش من تا حالا ندیده بودم. خب به هر حال کاری نداره، سعی کن پشت مدرک رو اسکن کنی و بفرستی که خیالت راحت باشه. ولی به هر حال من فکر نمی کنم این مورد خیلی مهم باشه. ممکنه بعضی کشورها توضیحات ضروری رو پشت کارنامه یا دانشنامه می نویسن، و به همین دلیل این رو خواستند (البته حدس می زنم) باز از دوستان دیگه اگه کسی تجربه بیشتری داره شاید بهتر بتونه کمک کنه.
13-01-2013, 03:31 PM
سلام
من مدرک پیش دنشگهیم و گم کردم.میخواستم ببینم منظور از high school همون تا سوم دبیرستان یا پیش رو هم میخوان؟معادله دیپلم همون سوم دبیرستان؟من احتیاج دارم که معادله پیش رو هم گزارش بدم؟چون معادله پیشم خیلی پایین ولی معادله دیپلمم خوب ممنون میشم درود. دوستان منظور از Grad Supplemental Documents همون "ریزنمرات دوران کارشناسی ارشد" میتونه باشه؟ چون در در فرم آنلاین دانشگاه، محلی برای آپلود کردن "ریزنمرات کارشناسی ارشد" نداره و فقط نوشته 1st College Transcript که خب مسلما مربوط به دوران کارشناسی است. پ.ن: Michigan Tech است
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
13-01-2013, 06:41 PM
(13-01-2013, 05:12 PM)MaMi نوشته:سلام من این دانشگاه اپلای نکردم اما طبق چیزی که تو بقیه دانشگاه ها دیدم، بله محمد جان. هر چیزی که جایی برای آپلودش نبوده رو میتونی تحت این عنوان طبقه بندی کنی( البته نه خوب هرچیه هرچی. همون مهماش که خودت می دونی!) و ارسال کنی. البته بعضی دانشگاه ها ریپورت غیر رسمی نمرات TOEFL/GRE رو هم در این دسته بندی می گنجونند. " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
13-01-2013, 07:17 PM
(13-01-2013, 03:31 PM)aida3241 نوشته: سلامسلام بله فک کنم منظورشون از high school همون سه سال دبیرستانه در ضمن من که اپلای کردم هم مدارک دیپلمم رو فرستادم و هم مدرک پیش دانشگاهیمو ، ریسک نکردم نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
26-03-2013, 06:24 PM
سلام
توی اپلیکیشن دانشگاهم به یه جایی برخوردم که پرسیده: U.S. state/territory income tax returns? YES In which U.S. state/territory:MARYLAND Original date issued: Most recent date : الان من این دوتا مورد آخر رو چی بنویسم؟ تاریخه می خواد ازم. برای مشخص شدن in state یا out of state می خواد.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L
27-03-2013, 09:28 AM
مطمئن نیستم که منظورشون دقیقا چی بوده، ولی شاید منظورش این بوده که اولین و آخرین باری که State Tax رو در این ایالت فایل کردید، چه تاریخهایی بوده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
12-08-2013, 07:05 PM
ببخشید تو فرم اپلیکیشن این سایت یه جایی هست که لینک میخواد.میشه راهنمایی کنین من چه لینکیو باید وارد کنم؟ممنون میشم.وقتش داره تموم میشه،جایی که LinkedIN profile URL میخواد
http://ssl1.peoplexs.com/Peoplexs22/Cand...eID=587742 |
|