25-01-2013, 10:17 AM
راستش رو بخواهید معدلهای شما یک مقدار پایینه و این موضوع کار رو برای گرفتن پذیرش با فاند از دانشگاههای زیر ۵۰ امریکا سخت میکنه. به نظر من برای بالا بردن شانستون تا اونجا که میشه باید نمره GRE و TOEFL اتون رو بالا ببرید، ولی حتی با نمره TOEFL و GRE بالا هم به زیر ۵۰ اکتفا نکنید و برای چند تا دانشگاه ۵۰ تا ۱۰۰ هم اقدام کنید. نمره خوب GRE حدود ۳۲۰ به بالا برای quant و verbal و ۴ به بالا برای aw. تافل هم ۹۰ به بالا و حتی ترجیحا ۱۰۰ به بالا.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.