موضوعی که امروز باهاش موجه شدم، فراموشی مقادیر زیادی از مطالب ریاضی و فیزیکی هست که من در دبیرستان مطالعه کردم، با توجه به اینکه من 3 4 سال از این 2 درس دور بودم و با این که رشته ی IT رو میخوندم و برنامه نویسی هم میکردم هیچ گاه به مشکلی بر نخوردم، اما امروز که دارم به دانشگاه های امریکا توی رشته عمران وارد میشم برای مقطع لیسانس احساس میکنم که در واقع IQ بنده به شدت پایین اومده و حافظه ی مناسبی مثل قبل دارم، امروز که کتاب ریاضی دوم دبیرستان رو باز کردم با این نکته مواجه شدم که اصلا نمیدونم چگونه عبارت P=x*2-4x+4 رو تجزیه کنم و همچنان هم در این قضیه موندم!!
حالا سوال من از اساتید گرمی اینه ه این موضوع طبیعیه یا نه؟ و اینکه اصلا نیازی هست من این موارد رو مطالعه کنم یا در دانشگاهم به اندازه کافی از پایه شروع می کنند و در واقع نیازی به نگرانی نیست و فرصت کافی برای ریکاوری رو خواهم داشت، همچنین قراره اولین روز ورود بنده به دانشگاه ازم امتحان ریاضی بگیرند و من در اون باره هم نگرانم.
منتظر نظرات گرم شما درباره ی این موضوع هستم.
حالا سوال من از اساتید گرمی اینه ه این موضوع طبیعیه یا نه؟ و اینکه اصلا نیازی هست من این موارد رو مطالعه کنم یا در دانشگاهم به اندازه کافی از پایه شروع می کنند و در واقع نیازی به نگرانی نیست و فرصت کافی برای ریکاوری رو خواهم داشت، همچنین قراره اولین روز ورود بنده به دانشگاه ازم امتحان ریاضی بگیرند و من در اون باره هم نگرانم.
منتظر نظرات گرم شما درباره ی این موضوع هستم.