27-01-2013, 07:55 PM
(27-01-2013, 07:23 PM)rouintan نوشته:ممنون از جوابتونفقط من جواب سوال اولمو نفهمیدم؟ حالا سوالم از شما اینه دفترچمو چند بهمن پست کنم تا بیفته برای اردیبهشت 92 ؟(من حتما باید دفترچه رو بهمن پست کنم تا بتونم المثنی برگ اعزاممو تا91/12/1 به دستشون برسونم) و برای اسفند ماه اشتباهی نیفتم؟
بازم سپاسگزام
دوست من، نمیشه به طور دقیق گفت که چه تاریخی مدارکتون رو ارسال کنید تا در تاریخ مشخصی به خدمت اعزام بشوید، چون اعزام نیرو در هر ماه، از روند مشخصی برخوردار نیست و به عوامل زیادی از جمله تعداد سربازان اون ماه، نیروهای مورد نیاز نیروهای مسلح در اون ماه و ... بستگی دارد. معمولا هم بین ارسال مدارک تا تعیین تاریخ اعزام حداقل 2 ماه فاصله است. ضمن اینکه اگر بر فرض، شما مدارکتون رو فرستادید و زمان اعزام شما به جای اردیبهشت ماه، تیرماه بود، میتونید از طریق پلیس +10، درخواست تعجیل در اعزام رو بدهید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.