14-02-2013, 12:52 PM
با سلام و خسته نباشید
برای فاینانس باید gre داشت یا gmat???
برای فاینانس باید gre داشت یا gmat???
برای ادامه تحصیل GRE بدم یا GMAT ؟
|
(14-02-2013, 12:52 PM)shahrnoosh نوشته: با سلام و خسته نباشیدببینین دوست عزیز اونطور که من اطلاع دارم تو این رشته باید به دانشگاه مراجعه کنید تو بعضیا اولویت با gmat هست و تو بعضی جاها با GRE و خیلی جاها تو سایت دانشگاها می نویسه هردو رو قبول دارن و میشه هرکدوم رو جایگزین اون یکی کرد...برا همین من پیشنهاد میکنم سایت دانشگاهایی که میخواید اپلای کنید رو چک کنید تا مطمئن بشید که کدوم گزینه براتون بهتره.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
15-02-2013, 02:09 AM
(14-02-2013, 12:52 PM)shahrnoosh نوشته: با سلام و خسته نباشیدسلام همونطور که blur جان هم فرمودند، سیاست دانشگاه ها درباره این امتحان متفاوت هست. اکثرا هر دو رو قبول دارند اما ترجیحشون بر GMAT هست! ضمنا دانشگاه هایی که برای فایننس پافشاری خاصی بر روی GRE دارند، خیلی کمند. اگر دانشگاه خاصی مد نظرتون هست می تونید وبسایتشو چک کنید تا مطمئن تر بشید. موفق باشید " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
04-08-2013, 08:11 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 04-08-2013, 08:23 AM توسط ForeverBlue.)
(15-02-2013, 02:09 AM)'Nasim67' نوشته: سلام نسیم گرامی در برخی دانشگاه ها هیچ اشاره ای نمیکنند. مثلا این صفحه دانشگاه گوتنبرگ است که اینطور اشاره شده است: There are general and specific entrance requirements for all of the MSc programmes. Eligible students are selected based on the GMAT/GRE General Test result. GMAT or GRE General Test are mandatory tests for applicants to be considered in the admisions process. Read more about GMAT and GRE here. ظاهرا که هیچکدام دارای اولویت یا ... نیستند. از آنجایی که برای این آزمون ها باید وقت زیادی گذاشت این نگرانی وجود دارد که وقت به هدر نرود و آزمون صحیح انتخاب شود. نکته: با توجه به آنچه که فرموده اید، GMat گزینه بهتری است. آیا برای سایر رشته ها هم چنین است؟ فرض کنید شخصی GMat بگیرد و بعدا از تصمیمش برای رشته اقتصاد یا مدیریت منصرف شود. برای سایر رشته های علوم انسانی GMat بهتر است یا GRE؟ پ ن به یک مقایسه تطبیقی جالب برخورد کردم:
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
04-08-2013, 09:28 AM
حالا یک سوال: کسی که دکترای mba می خواد بگیره البته هدف اولش آمریکاست، باید به سایت دانشگاه نگاه کنه و معمولا هم هر دو رو قبول دارن، درسته؟ تمایلشون به gmat بیشتره؟ حالا این gre subject هست که میگین یا general؟ آخه واسه آمریکا که جنرال واسه همه اجباریه!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
04-08-2013, 04:44 PM
(04-08-2013, 09:28 AM)'ahmadpashaei' نوشته: حالا یک سوال: کسی که دکترای mba می خواد بگیره البته هدف اولش آمریکاست، باید به سایت دانشگاه نگاه کنه و معمولا هم هر دو رو قبول دارن، درسته؟ تمایلشون به gmat بیشتره؟ حالا این gre subject هست که میگین یا general؟ آخه واسه آمریکا که جنرال واسه همه اجباریه!
GREیی که برای Business School ها ممکنه بدرد بخوره همون GRE Generalه. در ضمن جاهایی که فقط GMAT قبول میکنن و GRE رو قبول ندارن هم چندان کم نیستن. بعلاوه، با وجودی که خود ETS یه مبدل نمره GRE به GMAT داره، ولی معمولاً حد GREیی که دانشگاه ها می خوان خیلی بالاتر از مقداریه که این ابزار ETS به شما می ده. یعنی ممکنه شما نمره GRE که دارین رو با این ابزار تبدیل کنین به معادل GMATش و ببینین که بالاتر از حدنصاب نمره GMAT اون Business School میشه، ولی اونا این GRE رو قبول نکنن و نمره GRE خیلی بالاتری ازتون بخوان. در مجموع بنظر من اگر کسی هدفش Business Schoolهاست بهتره امتحان GMAT بده، هم به عنوان یه غیر نیتیو نمره مورد نیاز رو راحت تر می شه آورد هم اینکه همه جا قبولش دارن و با مشکل اینکه ممکنه GRE رو قبول نکنن روبرو نمیشین.
26-08-2013, 03:10 AM
ببینید اگه برای اقتصاد میخوایید اپلای کنید GRE اما اگه واسه مدیریت و بیزینس و ... میخوایید اقدام کنید GMAT چون نمره بالا گرفتن درش آسون تر از GRE هست
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
31-03-2014, 03:35 AM
(26-08-2013, 03:10 AM)'mr.h.gm' نوشته: ببینید اگه برای اقتصاد میخوایید اپلای کنید GRE اما اگه واسه مدیریت و بیزینس و ... میخوایید اقدام کنید GMAT چون نمره بالا گرفتن درش آسون تر از GRE هست همین جور که دوستمون گفتن اکثرا این جوریست ، اما در موارد خاصی ( به ندرت ) مشاهده می شه که دانشگاه های آمریکای شمالی برای اقتصاد یا برای بعضی از گرایش های خاص ( مثلا اقتصاد سنجی یا مالی ) از دانشجوی دکترا ، مدرک جی - مت خواستند ، بعضی از دانشگاه های درجه 3 ، 4 هم به همون آیلتس اکتفا می کنند ، لذا شما حتما باید اول چک کنید آن دانشگاه را بعد زمان بگذارید برای گرفتن مدرک مرتبط ، اما معمولا این جوریست که GRE می خواهند .
30-09-2014, 03:40 PM
با سلام... خیلی ممنون از راهنمایی ها و به اشتراک گذاشتن تجربیات تون ... حقیقتش من بین جی مت و جی ارای ، خیلی گیج شدم و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.... کارشناسی صنایعء خوندم و ارشد ام بی ای خوندم در انگلستان ... و الان برای دکترای مدیریت میخام اپلی کنم برای کانادا . راستش چند سال پیش همینطوری جی مت امتحان دادم و خیلی نمرم بد شد.... از این جهت خیلی از این آزمون میترسم.... زبانم بد نیست... والی از نظر لغات متوسط هستم... ... ۳-۴ ماه بیشترنمیخوام وقت بزارم چون شاغل هستم و میخوام تا دسامبر این آزمون ها رو جم کنم و اپلی کنم..... ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.... اگرمنابع خوبی برای جی مت میشناسید که بشه نمری ۶۵۰ گرفت لطفآ معرفی کنید ..... با سپس فراوان
01-10-2014, 08:50 PM
(30-09-2014, 03:40 PM)'fds' نوشته: با سلام... خیلی ممنون از راهنمایی ها و به اشتراک گذاشتن تجربیات تون ... حقیقتش من بین جی مت و جی ارای ، خیلی گیج شدم و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.... کارشناسی صنایعء خوندم و ارشد ام بی ای خوندم در انگلستان ... و الان برای دکترای مدیریت میخام اپلی کنم برای کانادا . راستش چند سال پیش همینطوری جی مت امتحان دادم و خیلی نمرم بد شد.... از این جهت خیلی از این آزمون میترسم.... زبانم بد نیست... والی از نظر لغات متوسط هستم... ... ۳-۴ ماه بیشترنمیخوام وقت بزارم چون شاغل هستم و میخوام تا دسامبر این آزمون ها رو جم کنم و اپلی کنم..... ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.... اگرمنابع خوبی برای جی مت میشناسید که بشه نمری ۶۵۰ گرفت لطفآ معرفی کنید ..... با سپس فراوان سلام دوست عزیز
شما برای دکترای مدیریت اولویت با آزمون جی مت هست. برای منابع هم میتونید از اینجا استفاده کنید. دوستان منابع خوبی قرار دادن. |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
2 مهمان |