15-02-2013, 09:34 PM
GRE دارم 21 بهمن امتحان دادم
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
|
15-02-2013, 10:57 PM
(15-02-2013, 09:34 PM)mehdana نوشته: GRE دارم 21 بهمن امتحان دادمپس یعنی جوابش آماده نیست..خب اگه ددلاینشون دیره یا با فرستادن دیرتر نمره کنار میان همونطور که دوستمون گفتن بهتره اپلای کنین ولی خب خیلی وقتا کنار نمیان یعنی میگن اگه نمرات نباشه و پرونده ناقص باشه مدارک رو رویو نمی کنیم ...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
16-02-2013, 05:28 PM
ددلان دانشگاهه 15 آوریله، قکر کنم دیگه تا اون موقع نمره جی ار ای میره واسشون
20-02-2013, 01:15 PM
سلام
ببخشید من یه سوالی دارم که نمیدونستم کجا باید مطرحش کنم من ترم آخر کارشناسی کامپیوتر-نرم افزار هستم و هنوز موضوع پروژه م رو مشخص نکردم.با اینکه تو نت گشتم اما هنوز به نتیجه نرسیدم.کارشناسی ارشد آی تی امسال رو شرکت کردم و تمرکزم رو روی قبولی در گرایشهای امنیت اطلاعات و شبکه گذاشتم.نمیدونم کار درستی بود یا نه، چون میخوام بعد از فوق لیسانس برای دکترای یکی از دانشگاههای آمریکا یا کانادا اقدام کنم.هنوزم تصمیم نگرفتم که برای چه گرایشی در مقطع دکترا اقدام کنم.میخواستم ببینم پروژه ی کارشناسیم مهمه چی باشه؟یعنی باید حتما به گرایش ارشد یا دکترام مربوط باشه؟گرایش ارشد و دکترام چطور؟اگه ارشد امنیت اطلاعات یا شبکه برم برای دکترا چه گرایشهایی میتونم انتخاب کنم؟(با توجه به هدفم برای پذیرش)فعلا یه موضوع دیتابیسی رو درنظر گرفتم.تا 3،4روز دیگه م وقت دارم موضوع پروژه م رو تعیین کنم. خیلی ممنون میشم اگه در این زمینه راهنماییم کنید. باتشکر از سایت خیلی عالی تون
21-02-2013, 10:12 AM
به طور کلی اگر شما در زمینهای که میخواهید پذیرش بگیرید تجربه انجام کار تحقیقاتی داشته باشید، تا حدی شانس گرفتن پذیرشتون بالا میره، اما در عین حال به این معنی نیست که حتما پروژه کارشناسی شما باید مرتبط با زمینهای که میخواهید دکترا بگیرید باشه. پروژه کارشناسی خیلی اهمیت زیادی نداره و بیشتر جنبه انجام یک پروژه عملی داره تا پروژه تحقیقاتی، اما برای دوره کارشناسی ارشد سعی کنید گرایشی رو انتخاب کنید که برای دکترا هم میخواهید ادامه بدید. اگر چه شما موقع گرفتن پذیرش دکترا میتونید گرایشتون رو عوض کنید، اما شانس پذیرش شما بالاتر خواهد بود در صورتی که گرایشی یکسان یا نزدیک به گرایش قبلیتون رو انتخاب کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
25-02-2013, 02:31 PM
سلام
من دانشجوی آزادم علوم آزمایشگاهی میخونم معدلم تا حالا 16/5 اما شاید تا 17 بتونم برسونم زبانم خوبه دارم برنامه میریزم که امتحانم بدم من ترم 5 دور کارشناسی ام و کلا میخوام بدونم امکان پذیرش یا فاند برای رشته من وجود داره یا نه؟ ممنون
25-02-2013, 08:36 PM
من از جزئیات و مراحل پذیرش برای رشته شما اطلاع زیادی ندارم، اما میدونم که امکان گرفتن پذیرش هست. یکی از دوستان من همرشتهای شما بود و چند سال پیش موفق شد پذیرش و فاند بگیره. در نتیجه میشه پذیرش گرفت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
01-03-2013, 03:43 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 01-03-2013, 03:55 AM توسط hamed_naac.)
با سلام
حامد هستم. از مطالب سایت بسیار استفاده کردم. اما ممنون می شم در مورد بعضی از مسائلی که تو ذهن من هست و قبلا هم فکر نکنم مورد بحث قرار گرفته باشند ،صحبت بشه: 1. دانشجوی کارشناسی نا پیوسته کامپیوتر هستم 2. آزاد کرج 3.کمی بیش از نیمی از واحدام باقی مونده. معدل تا اینجا 14.5 (البته با نهایت بی خیالی! چون انگیزه نداشتم.) هدف: تا آخر دوره سعی دارم معدل کل رو به حداقل 16 برسونم که خیلی دور از دسترس نیست. 4. دو سالو نیم پیش آیلتس 6.5 گرفتم این سری اقدام کنم می تونم 7.5 بگیرم 5. مقاله ندارم. هدف: قصد دارم پایان نامه ام جوری باشه که از توش یه مثاله در بیاد! 6. توصیه نامه هم می تونم از دو سه استاد بگیرم. در ضمن هنوز هم وارد وادی GRE نشدم! ########################################### اما خواسته ها: پذیرش (حتما) با فاند ترجیحا دکترای مستقیم. برای من امکانش هست؟ اگه آره حدودا چه رنکی؟ در مورد کانادا یا استرالیا چه طور؟(به ترتیب اولویت گفتم) کلا توصیه شما به من و دوستانی که وضعیتی مشابه من دارن چیه؟ و چند تا سئوال کلی که شاید به درد بقیه دوستان هم بخوره: 1.رشته و معدل کاردانی و یا دبیرستان آیا مطرح هست؟ (دبیرستان ریاضی و کاردانی ICT می خوندم) 2.من که نرم افزار می خونم، اگه برای مقطع بعدی برای IT اقدام کنم تا ثیر منفی روی شانسم می گذاره؟ 3.داشتن مدارک شبکه مایکروسافت یا سیسکو و یا برنامه نویسی و .... و یا حتی ICDL!!! توی روال پذیرش تاثیر گذاره؟ چه قدر؟ (البته فکر نکنم هیچ کدوم از مدارک ایران بین المللی باشن!) 4. ارشد خوندن می تونه یه امتیاز مثبت باشه؟ هر چند که شخصا ترجیح می دم تو ایران ارشد نخونم چون حس می کنم وقت تلف کردنه ممنون می شم اگه موردی جواب بدین تا چیزی از قلم نیفته بازم ممنون از سایت جالب نوجه و مفیدتون
درود حامد جان، خیلی به فروم خوش اومدی
با توجه یه اینکه اینجا تاپیک امریکاست (و اطلاعات من در این زمینه هست) نظرمو میگم شما در حال حاضر معدل بالایی نداری (دانشگاهتم شناخته شده نیست برای دانشگاههای امریکا)...ولی معدل 16 برا رشته شما نسبتا معدل خوبیه (کلا معدل هر چی بالاتر باشه بهتره...معدل لیسانس اهمیت زیادی داره در کل)...البته برای پذیرش دکترای مستقیم نقش معدل از قبل هم پررنگ تر میشه..پس پیشنهاد میکنم حتما به بالاتر از 16 فکر کنی درمورد آیلتس هم با توجه به تجربه خودم گرفتن 7.5 یکم تلاش و زمان میخواد گرفتنش ...که البته امیدورم بگیری نمره GRE بسیار با اهمیته برای امریکا...درصورتیکه میخوای دکترا مستقیم (یا مستر با فاند) بخونی گرفتن نمره بالا تو این مورد خیلی خیلی اهمیت پیدا میکنه برای دکترای مستقیم اهمیت مقاله هم زیاده برای متقاعد کردن کمیته پزیرش و استاد، چون باید نشون بدی شاخه ریرسچ قوی داری برای دکترا با توجه یه اینکه نمره زبان و مقاله ای در حال حاضر نداری، معدلت هم مشخص نیست نمیشه نظری در مورد شانس پذیرش داد حالا موارد جانبی (باز هم بر مبنای اطلاعات خودم میگم): 1-کاردانی و دبیرستان اهمیت نداره 2- بستگی داره... بطور کلی بخوام بگم بله شانست از کساییکه IT خوندن پایینتر میاد(برحال یه سری درس هایی رو اونا پاس میکنن که شما نخوندی)...ولی ممکنه در شرایط خاصی و برای دکترا استادی تو این دوره دنبال کسی باشه که بیشتر گرایش نرم افزار داره، که حوب شانس شما بالاتر میره 3-مدارک بین المللی (و قابل قبول) شاید کمی در متقاعد کردن استاد کمک کنن (مثلا Cisco برای کسی که میخواد Network بخونه) ....ولی غیر بین المللی ارزش خاصی ندارن، فقط میتونی تو رزومت بیاری 4- کلا بحث عوض میشه شما باید اول تصمیم بگیری که دنبال ارشد تو ایرانی یا خروج از کشور کسی که ارشد تو ایران میخونه وقت بیشتری برای بهتر کردن رزومه داره برای گرفتن پذیرش دکترا...وفت بیشتری برای امتحانای زبان....واینکه قاعدتا شاخه ریسرچش باید قوی تر از کسی باشه که لیسانس گرفته...ولی خوب اگه کسی بتونه دکترا مستقیم بگیره در مقایسه از ارشد به دکترا به نظرم انتخاب بهتریه برای اکثر این مواردی که ذکر کردی تاپیکهای مختلفی هست تو انجمن که میتونی بحث هاشون رو دنبال کنی موفق باشی
01-03-2013, 01:47 PM
(01-03-2013, 03:43 AM)'hamed_naac' نوشته: 3.داشتن مدارک شبکه مایکروسافت یا سیسکو و یا برنامه نویسی و .... و یا حتی ICDL!!! توی روال پذیرش تاثیر گذاره؟ چه قدر؟سلام. کسی که رشته نرم افزار میخونه توی رزومه بنویسه من مدرک ICDL دارم خیلی بده ! خیلی به نظر من به هبچ وجع تو رزمتون ننویسین که مدرک ICDL دارین در حالی که رشته تون نرم افزاره ! |
|