19-04-2012, 10:36 AM
یه سوال دیگه هم داشتم اگه من نتونستم واسه فوق از دانشگاه های آمریکا بورسیه بگیرم بهتر نیست که فوق رو در یه کشور دیگه بخونم بعد از خواندن ارشد از اون کشور اقدام کنم واسه دکترا تو دانشگاه های آمریکا؟
وضعیت فاند برای رشته معماری
|
19-04-2012, 10:36 AM
یه سوال دیگه هم داشتم اگه من نتونستم واسه فوق از دانشگاه های آمریکا بورسیه بگیرم بهتر نیست که فوق رو در یه کشور دیگه بخونم بعد از خواندن ارشد از اون کشور اقدام کنم واسه دکترا تو دانشگاه های آمریکا؟
23-04-2012, 02:37 PM
با سلام. میخواستم بدونم برا دکترای معماری باید gre sabjct بدیم یا general برا دانشگاههای کانادا .ممنون
(23-04-2012, 02:37 PM)yuksi نوشته: با سلام. میخواستم بدونم برا دکترای معماری باید gre sabjct بدیم یا general برا دانشگاههای کانادا .ممنونبا عرض خوشامد بابت پیوستنتون به فروم تا جایی که من اطلاع دارم GRE Subject برای یکسری از رشته های پایه، مثل شیمی، فیزیک، زیست و ریاضی است...که مسلما رشته شما جز آنها حساب نمیشه پس شما باید GRE General امتحان بدی دوست من The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
18-10-2012, 06:17 PM
سلام
من رشته طراحی صنعتی میخونم کارشناسی دانشگاه تهران بودم با معدل بالای 19 فارغ التحصیل شدم و الان هم دانشجوی همین رشته در کارشناسی ارشد در همین دانشگاه هستم در دوره لیسانس یک مقاله و ثبت اختراع داشتم و دوره تخصصی معماری داخلی رو هم گذروندم در مسابقات طراحی رتبه داشتم و تقریبا حدود 30 تا کار عملی قابل ارائه در portfolio دارم میخاستم بدونم چقدر شانس قبولی و گرفتن فاند کامل از امریکا برای ادامه تحصیل در دکتری معماری دارم؟
18-10-2012, 06:42 PM
(18-10-2012, 06:17 PM)rahabaraha نوشته: سلامسلام و خیلی خوش اومدید به اینجا خوشحالم که نوابغی مثل شما توی این سایت میان!! شما شرایطتون خیلی خوبه و یه خوبی دیگه دانشگاهتون هست که توی آمریکا شناخته شده هست، شما تا اینجا یک مجموعه ی عالی دارید، اگه بتونید این مجموعه ی عالی رو با یه نمره ی زبان عالی و یه نمره ی جی آر ای عالی کامل کنید (البته در کنار معدل عالی در ارشد که خیلی دور از دسترس نیست) و از همه مهمتر پورتفولیو ی عالی، خب به طور قطع شما از دانشگاه های رده بالای آمریکا فاند خواهید گرفت، اما اگه نمره ی زبان و جی آر ای تون خیلی خوب نشه بازم به نظر من شانس بورس دارید (اگرچه رشته ی آسونی نیست برای بورس گرفتن طراحی صنعتی) اما ممکنه دانشگاه های سطح پایین باشن و صد در صد هم نمیشه گفت، البته باز میگم که مهم ترین نقش رو پورتفولیو بازی میکنه که از همین حالا (البته من نمیدونم کی میخاید اقدام کنید اما فک نمیکنم امسال باشه!) سعی کنید کار های قوی تر و البته مطابق با سلیقه ی اساتید در آمریکا انجام بدید.... سعی کنید کار هاتون از چیز های روز دنیا خیلی عقب تر )oldfashioned) تر نباشه... موفق باشید و امیدوارم فاند کامل از دانشگاه درجه یک بگیرید راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
22-02-2013, 08:57 PM
فاند توی همهی رشته ها مخصوصاً معماری به استاد و دانشگاه توی اون ترم بستگی داره.
یه دانشگاه که تا پارسال عالی فاند می داد امسال فاندش رو می کنه 50%...سال دیگه باز می بره رو +90%. برای همین اصلاً نمی شه تضمین کرد که آیا فاند داده می شه یا نه . برای همین چند تا دانشگاه اپلای کنید و هر کدوم پول بیشتری بهتون دادن همون رو برید. یه موضوعی هم که هست رنکینگ دانشگاه های بالای 100 واقعاً تفاوت آنچنانی برای کار پیدا کردن ایجاد نمی کنه. الان خیلی از شرکت ها رو ببینید اسمی از دانشگاه یا معدل نبردن. فقط می گن 4-6 years degree. و یه سری نرم افزار و مهارت های خاص می خوان.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L
23-02-2013, 02:45 AM
(19-04-2012, 10:31 AM)arezoo_1990 نوشته: چند تا مقاله داشته باشیم خوبه؟من الان در حال نوشتن مقاله هستم یک مقاله هم می خواهم از پایان نامم در بیاورم آیا این تعداد کافیه یا کم؟سلام. هیچ دانشگاهی نمیگه این تعداد مقاله اجباریه ! هر چقدر بتونید مقاله بدید واستون امتیاز محسوب میشه ولی نمره زبان و GRE رو یه نمره مینیموم میزارن
23-02-2013, 10:30 PM
برای فاند گرفتن اگر می خواید مقاله بدید روی موضوع های به روز توی معماری کار کنید مثل پایداری در معماری / معماری سبز/ مصالح پایدار و از این قبیل چیز ها...
مقاله ای که بشه روش کار کرد و ایده هاتون رو که مطرح کردید رو بشه پرورش داد.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L
24-02-2013, 10:38 AM
(22-02-2013, 08:57 PM)'lavender' نوشته: فاند توی همهی رشته ها مخصوصاً معماری به استاد و دانشگاه توی اون ترم بستگی داره.ممكنه بفرماييد چه نرم افزارهايي بيشتر مورد توجه هست؟
24-02-2013, 06:58 PM
(24-02-2013, 10:38 AM)'Negar.Arc' نوشته: ممكنه بفرماييد چه نرم افزارهايي بيشتر مورد توجه هست؟من یه تاپیک در این مورد می زنم تا با بحث فاند قاطی نشه.
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L |
|