(12-05-2013, 05:02 PM)'blur' نوشته: این قضیه برا یه سری از بچه ها مسئله شد و پیگیری کردن...30تاریخ آوریل با وزارت علوم تماس گرفتن و اونا گفتن بخشنامه قبلی به قوت خودش باقیه... شاید در حال تغییر هستن! باز بیشتر پرس و جو کنید...
دوست عزیز دیگه چه پیگیری ای !!! میگم حضورا رفتم وزارت علوم قسمت امور دانشجویان داخل و این جوابو بهم دادن!!! از نگهبانی پرسیدم سوال راجع به آزاد سازی مدرک دارم به من گفتن برو طبقه اول سمت چپ، اولین قسمت، قسمت تعهدات جواب سوالت رو میدن!! رفتم ولی همچین قسمتی به چشمم نخورد، اون آدرسی که نگهبان بهم داد قسمت امور حقوقی و رسیدگی به شکایات بود، رفتم که بپرسم قسمت تعهدات کجاست؟ گفت مشکلت چیه و منم گفتم و دیگه ایشون جواب سوالم رو اینجوری دادن و گفتن جوابت اینه!!!!! نمیدونم واقعا چه خبره این خانم که به من میگفت شش ماهه که تصویب شده!!! یا خبر ندارن! یا چون پول تو جیب وزارت خونه میره و نمیخوان از دستشون بره اینطوری جواب میدن..... بهرحال که یکی از دوستان دیگه ام هم که توی فروردین مراجعه کرده بود به وزارت علوم دوباره همین جوابو از یکی دیگه از مسئولین شنیده بود..... نمیدونم دوستان شما به کدوم قسمت تلفن زدن ولی جواب مارو که حضوری مراجعه کرده بودیم اینگونه دادند!!!!!!!!
دیگه نمیدونم چطور باید پیگیری کنیم! اگه یکی از طریق وزارت کار پیگیری کنه خیلی بهتره یا از قسمت آموزش دانشگاه سوال کنه....
دیگه نمیدونم چطور باید پیگیری کنیم! اگه یکی از طریق وزارت کار پیگیری کنه خیلی بهتره یا از قسمت آموزش دانشگاه سوال کنه....