15-05-2013, 08:29 PM
سلام دوستان
اگه امکانش هست به نمونه job offer بذارین
ممنون
اگه امکانش هست به نمونه job offer بذارین
ممنون
نامه پیشنهاد کار (Job offer letter) برای ویزای امریکا
|
سلام
من این نمونه ها رو داشتم. یاد مصاحبه خودم افتادم که اصلاً یادم رفت Job offerم رو بدم ؛) شما مدارکتون رو مرتب کنین که چیزی ار قلم نیفته.. موفق باشین
27-08-2014, 01:03 AM
اگه شخصی بتونه فول فاند بگیره با توجه به هزینه ای که دانشگاه مورد نظر میکنه
اون موقع داشتن Job Offer چه تاثیری میتونه داشته باشه؟ منفی یا بازم مثبت؟ یا اینکه بگیم بعد تحصیل بر میگردم؟
27-08-2014, 02:34 AM
فکر نمی کنم داشتن Job offer از ایران تاثیر خاصی روی پرونده دانشجویی داشته باشه و بواسطه این چیزها --دست کم برای ایرانی ها-- وابستگی اجتماعی خاصی ایجاد نمیشه. طبیعتا در مصاحبه باید اعلام کنید که بعد از تحصیل قصد دارین که برگردین، برای کار در صنعنت یا مجیط های آکادمیک.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
09-07-2015, 06:28 PM
با سلام
نامه job offer رو چگونه میشه در ds-160 عنوان کرد که نشان بده برمیگردم
09-07-2015, 06:41 PM
(09-07-2015, 06:28 PM)sahart1979 نوشته: با سلام Job Offer یا همون نامه پیشنهاد کار، رو میتونید به صورت یکی از مدارک تکمیل کننده پرونده تون روز مصاحبه همراه خودتون داشته باشید و تا جایی که خاطرم هست "محل خاصی" در فرم DS-160 برای ذکر اینکه نامه پیشنهاد کار دارید یا خیر، وجود نداره. برای تکمیل اطلاعات تون در این زمینه، پیشنهاد میکنم، ارسال های ابتدایی همین تاپیک رو مطالعه بفرمائید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
16-05-2016, 02:51 PM
فوری ---
سلام ببخشید من چند رو زدیگه مصاحبه دارم میخواست ببینم کسی بوده یا هست که بخواد یه job offer از یکی از دانشگاههای ایران به سفارت ارائه بده. آیا میدن دانشکاها اینجور نامه ای؟ البته اگر سابقه تدریس داشته باشیم اونجا. ممنون
20-05-2016, 08:43 AM
(16-05-2016, 02:51 PM)bahar456 نوشته: فوری --- دانشگاههای سراسری که مراحل استخدامیشون به این سادگی نیست و بعیده که بتونید ازشون پیشنهاد کار بگیرید. دانشگاههای خصوصی و غیرانتفاعی اما شرایط متفاوتی دارند و هر کدوم سیاستها و شرایط خاص خودشون رو دارند و ممکنه به شما پیشنهاد کار بدند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
17-07-2017, 09:53 PM
سلام من ميخواستم بدونم كه متن نامه job offer به چه صورت بايد باشه؟؟؟ اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم
18-07-2017, 02:22 AM
(17-07-2017, 09:53 PM)bgnaghmeh نوشته: سلام من ميخواستم بدونم كه متن نامه job offer به چه صورت بايد باشه؟؟؟ اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم سلام، اگر جاب آفر رو از محل کارتون می گیرید معمولا محتواش شامل موارد زیر هست: - توضیح در مورد سابقه کار شما تو اون شرکت یا مجموعه، اینکه مثلا با چه عنوان شغلی و از چه تاریخی اونجا مشغول به کار بودید. -تعریف و تمجید از عملکرد شما در اون شغل - ابراز علاقه مندی و پیشنهاد کاری به شما برای بعد از اتمام تحصیلات یک نمونه کلی برای جاب آفر می تونه متنی مثل زیر باشه: Dear Sir or Madam,
This letter is to confirm that Ms. —------------ has been working for our
company as an attorney at law and legal advisor on a fulltime bases since June 2016. She has
decided to pursue her studies in------------------------abroad. We are willing to resume
her employment upon her graduation in fall 2018, and we are certain that she will be a great
asset to the future of our company. She will be expected to work in our main office in Tehran
and to deal with more international businesses as a senior legal advisor. She will also represent
the company in future litigations.
Please do not hesitate to contact our office if further information is required.
تو این لینک هم می تونید چند نمونه دیگه از جاب آفر رو دانلود کنید و ازشون ایده بگیرید برای جاب آفر خودتون.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.
|
|