22-05-2013, 07:24 AM
(22-05-2013, 01:42 AM)'alirozaa' نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی ...پدر من هم مشکل قلبی داره و هم دیابت نوع 2 شدید داره.برادرم هم متاسفانه ممبتلا به سرطانه و نمیتونه از پدرم مراقبت کنه.برادر دیگری هم ندارم .3 خواهر دارم که ازدواج کردن.
حالا سوال من اینه که با توجه به این که پدرم حقوق بازنشستگی میگیره اگر شورای پزشکی بیماریشو تایید کنه من میتونم معافیت بگیرم یا نه ؟
ممنون
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
با توجه به شرایطی که ذکر کردید، بنظرم اگر شورای پزشکی وضعیت جسمی ایشون رو تائید کنه و با توجه به بیماری برادرتون، شما میتونید، معافیت کفالت دریافت کنید.
با توجه به شرایطی که ذکر کردید، بنظرم اگر شورای پزشکی وضعیت جسمی ایشون رو تائید کنه و با توجه به بیماری برادرتون، شما میتونید، معافیت کفالت دریافت کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.