15-07-2013, 08:58 PM
مدارک رو اصلا ازش نگرفتن ولی با این حال ادرسی رو که باید بهشون ایمیل بزنم میگید بهم
ممنون از راهنماییتون
ممنون از راهنماییتون
گرفتن وقت از سفارت هلند
|
15-07-2013, 08:58 PM
مدارک رو اصلا ازش نگرفتن ولی با این حال ادرسی رو که باید بهشون ایمیل بزنم میگید بهم
ممنون از راهنماییتون
15-07-2013, 09:56 PM
(15-07-2013, 08:58 PM)'sarah ss' نوشته: مدارک رو اصلا ازش نگرفتن ولی با این حال ادرسی رو که باید بهشون ایمیل بزنم میگید بهم برای سوالات عمومی از قبیل چگونه و کی برای ویزا اقدام کنید از ادرس زیر:
برای سوال در خصوص وقت ویزا و ارسال مدارک برای رفع نقص: teh-ca@minbuza.nl
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
24-07-2013, 10:57 PM
سلام دوستان
من برای دانشگاه twenteدر هلند درخواست دادم و اون ها هم خدارو شکر پذیرفتن. الان دنبال ویزا هستم .برام یه ایمیلی با این مضمون فرستادن: Dear Nominee,
خواااااااااااااااااهش می کنم کمکم کنید.وقتم کمه.برای همه تون دعا می کنم که کاراتون ختم به خیر بشه.
Please find attached scan of the Insurance Coverage Confirmation to be presented at the Embassy for visa application. Hard copy shall be sent to your Host University, for their best use of it. Best regards, Project Coordinator الان من باید چکار کنم...این فایل رو که دانلودش کردن ببرم سفارت؟بعد این هارد کپی رو پست کنم یا بفرستم هلند؟
25-07-2013, 12:52 AM
(24-07-2013, 10:57 PM)'unique' نوشته: سلام دوستان در مواردی که هماهنگ کننده پروژه برای شما توضیح داده اینکه پس از دانلود فرم مورد نظر و تکمیل نمودن با اضافه نمودن سایر مدارک به سفارت تشریف می برید. در خصوص هارد کپی هم باید ارسال بشه به دانشگاه خودتان که در انجا اقدام صورت بگیره.
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
26-07-2013, 03:29 PM
دوستان چند سوال :
آیا کسی که قراره با دعوت نامه بره باید دعوت نامه تو دستش باشه بعد ایمیل به سفارت بزنه یا نه ؟ آیا باید مدارک خاصی هم همراه دعوت نامه فرستاده بشه ؟ گرفتن ویزا چقدر طول میکشه ؟
26-07-2013, 06:01 PM
(26-07-2013, 03:29 PM)'Hecktor' نوشته: دوستان چند سوال : گرفتن ویزا بسته به شرایطتون داره... توریستی با دانشجویی متفاوته اما بنا به تجربه ی شخصی حداقل دو سه هفته طول میکشه...
اگه برای وقت گرفتن میخاید ایمیل بزنید نیازی نیست دقیقا دعوت نامه تو دستتون باشه فقط باید مطمئن باشید که سر موقع دعوت نامه رو خواهید داشت... منظورتون از فرستاده شدن از طرف دعوت نامه فرستنده هست؟ بعضی وقتا چیزای مالی مثل قبض برق یا فیش حقوقی یا ازین چیزا هم میخان اما نه در شرایط معمولی و اگه بخان بعدا خودشون بهتون میگن... تا اونجا که من میدونم خیر چیزی نمیخان... اما مطمئن نیستم.. راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
29-07-2013, 12:30 PM
من چند بار به هلند سفر کرده ام اگر این دفعه هم بخام برم چه مدارکی رو از طرف دعوت کننده نیاز دارم و دعوت کننده دخترم می باشد ؟
31-07-2013, 07:50 PM
(29-07-2013, 12:30 PM)'Ferdos-r' نوشته: من چند بار به هلند سفر کرده ام اگر این دفعه هم بخام برم چه مدارکی رو از طرف دعوت کننده نیاز دارم و دعوت کننده دخترم می باشد ؟ چون شما چندین مرتبه تشریف بردید دیگر عملاً سفارت شما رو بهنوان فردی که در حال رفت و امد هستید میشناسه و نگرانی از بابت خاص نداره شما تنها با درخواست نامه دعوت از طرف دخترتون و مدارک که سفارت نیاز داره درخواست ویزای دیدار از اقوام رو ارائه بدید. مشکلی نخواهد بود
17-08-2013, 12:16 AM
سلام من برای گرفتن وقت از سفارت هلند هر چی به آدرس ذکر شده ایمیل میزنم یاهو قبول نمیکنه و آدرس ایمیل را اشتباه اعلام میکنه ' چکار باید بکنم ???
17-08-2013, 02:02 PM
(17-08-2013, 12:16 AM)'kimiacomputer' نوشته: سلام من برای گرفتن وقت از سفارت هلند هر چی به آدرس ذکر شده ایمیل میزنم یاهو قبول نمیکنه و آدرس ایمیل را اشتباه اعلام میکنه ' چکار باید بکنم ??? دوست عزیز، اگر 5-6 پست بالاتر رو نگاه میکردی تنها راه وقت گرفتن همینه که ذکر کردم، اگر یاهو قبول نمیکنه با اکانت دیگر جی میل اقدام کن ولی اگر نشد در نهایت باید تماس بگیری و اگر اشکال فنی باشه احتمالاً دستی برات رزرو میکنن.
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|