01-07-2013, 06:06 PM
(01-07-2013, 01:25 PM)'persian_maani' نوشته: سلام، من فارق التحصیل کارشناسی رشته ی کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه آزاد تهران مرکز و کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات از دانشگاه مجازی نور طوبی هستم. معدل کارشناسی 15.02 و معدل ارشدم نزدیک به 17 است. برای زبان انگلیسی مشکلی ندارم و به راحتی می تونم IELTS 7 بگیرم. نزدیک به 5 سال سابقه ی کار در زمینه کامپیوتر دارم. می خوام از دانشگاه فنی وین (echnical University of Vienna) برای مقطع کارشناسی ارشد مجدد پذیرش بگیرم. با مشخصات من شانس گرفتن پذیرشم چقدر هست؟
سلام
شرایطتون خیلی بد نیست.. و اینکه یه ارشد دارید (اگرچه فک نمیکنم این دانشگاهی که گفتید جز لیست دانشگاه های شناخته شده باشه به طور کلی!) نکته ی مثبتیه.. و البته رشته ی نسبتا خوبی هم هست رشتتون برای پذیرش گرفتن..
به نظر من حتما شانس دارید اما صد در صد نیست.... دانشگاه سختیه فنی وین و خیلی راحت پذیرش نمیدن..
به نظر من حتما در کنارش دانشگاه های دیگه رو هم اپلای کنید...
موفق باشید
شرایطتون خیلی بد نیست.. و اینکه یه ارشد دارید (اگرچه فک نمیکنم این دانشگاهی که گفتید جز لیست دانشگاه های شناخته شده باشه به طور کلی!) نکته ی مثبتیه.. و البته رشته ی نسبتا خوبی هم هست رشتتون برای پذیرش گرفتن..
به نظر من حتما شانس دارید اما صد در صد نیست.... دانشگاه سختیه فنی وین و خیلی راحت پذیرش نمیدن..
به نظر من حتما در کنارش دانشگاه های دیگه رو هم اپلای کنید...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز