31-08-2013, 12:29 PM
ببخشید یه دانشگاه تو فنلاند research plan خواسته.حدااکثر در دو صفحه.منظور همون پروپوزاله؟
Cover Letter یا Motivation Letter
|
31-08-2013, 12:29 PM
ببخشید یه دانشگاه تو فنلاند research plan خواسته.حدااکثر در دو صفحه.منظور همون پروپوزاله؟
05-09-2013, 04:57 PM
(31-08-2013, 12:29 PM)'ali.chabok' نوشته: ببخشید یه دانشگاه تو فنلاند research plan خواسته.حدااکثر در دو صفحه.منظور همون پروپوزاله؟ آره دوست من منظورش همون پروپوزاله... یکم اینگلیسیشون ضعیف بوده احتمالا
البته بهت پیشنهاد میکنم پروپوزالت رو خلاصه کنی براشون و بفرستی.... بیشتر زمان بندی و متد براشون مهمه فکر میکنم.. موفق باشی راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
12-11-2013, 04:30 PM
با سلام
می خواستم بدونم مطمئنید که motivation letter و cover letter هر دو یکی هستند؟ بعضی از سایت ها گفته یکی و سایت بعضی دانشگاه ها گفته متفاوتند.
25-11-2013, 10:58 PM
(12-11-2013, 04:30 PM)'Hakimeh' نوشته: با سلام سلام
نمیدونم نظر کی رو خاستید در مورد مطمئن بودن!! در این زمینه ها هیچ وقت متاسفانه اطمینانی وجود نداره!!! در مورد این دو خیلی وقت ها با هم کمی تفاوت دارن اما موضوع اصلیشون یکی هست... توی جزوه هم بهش اشاره شده که وقتی هدف گرفتن پذیرش باشه بهتره روی این چیزا تمرکز نشه... اگه بخایم تئوری بحث کنیم بله متفاوت هستن این دو نوع نامه اما در عمل نتیجه تقریبا یکسان هست... مخصوصا برای اپلای کردنِ علمی و برای یک دانشگاه... موفق باشید راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
28-02-2014, 10:04 PM
سلام
-میخواستم بدونم اگه استاد خاصی نباشه که بهش خطاب کنم، اول Motivation Letter باید به خطاب چهکسی بنویسم؟ مثلا Dear Admission committee چطور هست؟ - بنظر شما Motivation letter و Personal Letter چه فرقهایی دارن؟ (28-02-2014, 10:04 PM)'Cougar' نوشته: سلام سلام دوست عزیز اگر 4 صفحه رو کامل خونده باشین دستتون میاد فرقشون چیه. Cover Letter با SoP فرق داره. Cover Letter معرفینامه است که شما برای خودتون مینویسید و توضیح میدید که چرا شما برای موقعیت موجود فرد eligibleی یا لایقی به قولی هستید و نکات مهم رزومه ی شما که به موقعیت موجود مرتبط هست رو توضیح میدید. sop همون نامه ای است که اکثر دانشگاهها میخوان و در واقع اکادمیک هستش که شما توضیح میدین خلاصه ای از زندگی تحصیلیتون رو و اهدافتون در اینده. این تاپیک رو بخونین متوجه میشید. در نهایت اگر مشخص نیست چه کسی میخونه نامه رو باید نوشت: To whom it may concern بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
01-03-2014, 03:56 PM
خیلی ممنون از پاسختون،
من میشه گفت اکثر موضوعات مربوط به SOP و Statementهای دیگه رو خوندم، تو سوالام عرض کردم Motivation Letter versus Personal Letter ! و میخوام بدونم چقدر تفاوت دارن، ( هم حجمش، هم محتواش) با سپاس
29-03-2014, 07:10 PM
سلام،
آقا یکی از دانشگاهها اینو نوشته: Candidates should email a motivation letter (1 page), a curriculum vitae, and names and e-mail addresses of 2 reference persons واسه motivation چه قالبی پیشنهاد میکنید؟ منظورم اینه که چطور شروع کنم، خطاب به دپارتمان بنویسم، خطاب به استادی که مسئول دریافت هست بنویسم، از گذشته بگم یا نگم؟ درکل یه نمونه ای چیزی دم دستی باشه ممنون میشم!!!!! در ضمن این موقعیت واسه دپارتمان فیزیک هست ولی واسه برقی ها گذاشتن.... ممنون Do not predict the future, try to shape the future
(29-03-2014, 07:10 PM)'nanock' نوشته: سلام، سلام دوست من. دانشگاه مورد نظر شما فرمت خاصی رو برای ماتیویشن لترش ارائه نداده؟ میتونید با یه ایمیل ازشون جویا بشید ماجرا رو، که آیا خود دانشگاه قالب خاصی داره یا خیر. تا جائیکه من میدونم شما باید ماتیویشن لترتون رو خطاب به گروه پذیرش بنویسین و اونا رو متقاعد کنین که چرا گرایش مورد نظرتون رو انتخاب کردین، حالا دلایلتون میتونه ربط دادن نکات مثبت رزومتون و کارهایی که کردین به موقعیت ها و چشم اندازهای دپارتمان مورد نظر باشه و این که شما با توجه به مواردی که ذکر میکنید میتونید گزینه ی مناسبی براشون باشید، در واقع با توجه به اینکه ازتون یه Motivation Letter یک صفحه ای خواستن، شما باید یه جورایی SoP تون رو جوری خلاصه کنید که هم گروه پذیرش رو با توجه به گرایشی که دارین انتخاب میکنید و چشم اندازها و انتظاراتی که دارن، قانع کنید؛ هم اینکه اگر قالب خاصی بهتون ارائه دادن، چارچوبهای اون قالب رو رعایت کرده باشین. دوست خوبم سایر صفحات این تاپیک هم بحث های خوبی داره که میتونه کمکتون کنه، برای مثال این پست بابک عزیز حاوی لینکی هست که میتونه دید خوبی بهتون بده و یا نکاتی که شهروز عزیز در این ارسال اشاره کردن، و سایر ارسالهای مفیدی که دوستان در این زمینه در این تاپیک دارن میتونه راهنمای خوبی باشه منتها برای آگاهی از قالب خاص برای نوشتن ماتیویشن لتر، بهتره که با ایمیل این قضیه رو جویا بشین. Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
05-03-2015, 11:01 PM
سلام دوستان. تاپیک مناسب برای motivation letter پیدا نکردم.
برایmotivation letter باید چه چیزایی رو بنویسم ؟ رشته ی علوم مهندسی میخوام اپلای کنم (بچلر) یه سری تمپلت دارین تا ببینم چه چیزایی رو مد نظر قرار بدم ؟ ممنون. |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
10 مهمان |