(31-08-2013, 09:05 PM)'Charming' نوشته:ببینید شما همیشه بر حرفهایتان اصرار داشته و داشته اید
نمیدونم چرا فکر میکنید باید جواب همه رو بدین و افراد رو به اصطلاح قانع کنین
بنده از خودم و دوستانم دیده ام که چگونه اینده خود را به قول شما ساخته اند با cv ویا رزومه ها با انواع و اقسام مختلف...
دلیل نمیشه چون طولانی هستش ایشون نیارن ...یه چیزی که مدرک داری یا هر چی داری بهتره بنویسی
در ضمن استادای اونور یادتون نره خودشون زمانی مثل ما بودن و شاید حتی ....
با احترام
هدف من قانع كردن شما نيست و ايشونم خودش بايد تصميم بگيره. من صحبتهام با كتب رزومه نويسي يا توصيه هاي اساتيد دانشگاه كه تو سايتاشون گذاشتن همخواني داره. صحبتهاي شما با تجربيات دوستانتون از ايران. چي ثابت ميكنه رزومه ي اونها باعث موفقيتشون شده نه مثلا SOP يا نمرات تافل؟ كي ميتونه اصلا بگه چه شخصي بخاطر كدام آپشن پكيج اپليكيشنشن پذيرش گرفته؟ به نظرم دليلتون خيلي قانع كننده نيست. شما راهنماييهاي خودتون رو داشته باشيد منم مال خودم رو. ايشونم خودشون برن تحقيق كنند و بعد نتيجه بگيرند كدوم با استاندارد منطبقه و عمل كنند. با احترام در مورد استاداي اونور و اينور هم با شما اصلا هم عقيده نيستم. اگر وضعشون يكي بود الان اينور و انورم خيلي فرقي نداشت كه بخواهيم براش رزومه بنويسيم. شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull