05-09-2013, 06:14 PM
(04-09-2013, 02:14 PM)'mona' نوشته: دوستان ، کسی میدونه که این نرم افزار چقدر برای رشته ی اقتصاد مفیده یا نه ؟ آخه در اقتصاد ما بیشتر با اقتصاد سنجی کار میکنیم که کمی با آمار متفاوته از لحاظ برآورد ...
لطفا اگر کسی اطلاعی دارد راهنمایی کند
با تشکر
مطمئنا دونستن این نرم افزار خیلی بهتر از ندونستنشه اگرچه به نظر من اکسل در خیلی از موارد بهتره و امکاناتش نادیده گرفته میشه...
اما به طور کلی برای تحقیقات نیاز به آمار دارید و خیلی از محاسبات مربوط به اقتصاد سنجی هم نیازمن نرم افزار هایی مثل این هست....
اس پی اس اس یه ابزاره که میتونید برای هر کاری ازش استفاده کنید ، فقط آمار نیست... مثل سری های زمانی که توی آمار هست ولی آمار نیست دقیقا...
به هر حال اگه میپرسید به چه دردتون میخوره من دقیقا نمیتونم بگم اما اگه میپرسید که میارزه وقت گذاشتن روش باید بگم آره حتما...
اما نه اینطوری که شروع کنید از اول یاد گرفتن... وقتی نیاز بهش پیدا کردید میتونید شروع کنید و یاد بگیرید.... مثلا برای تز یا یه پروژه ی تحقیقاتی...
امیدوارم جوابتون رو داده باشم... موفق باشید
اما به طور کلی برای تحقیقات نیاز به آمار دارید و خیلی از محاسبات مربوط به اقتصاد سنجی هم نیازمن نرم افزار هایی مثل این هست....
اس پی اس اس یه ابزاره که میتونید برای هر کاری ازش استفاده کنید ، فقط آمار نیست... مثل سری های زمانی که توی آمار هست ولی آمار نیست دقیقا...
به هر حال اگه میپرسید به چه دردتون میخوره من دقیقا نمیتونم بگم اما اگه میپرسید که میارزه وقت گذاشتن روش باید بگم آره حتما...
اما نه اینطوری که شروع کنید از اول یاد گرفتن... وقتی نیاز بهش پیدا کردید میتونید شروع کنید و یاد بگیرید.... مثلا برای تز یا یه پروژه ی تحقیقاتی...
امیدوارم جوابتون رو داده باشم... موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز