14-09-2013, 08:53 PM
(19-08-2013, 03:13 PM)'dixxer' نوشته: سلام به همه ی دوستان خواهش میکنم بهم کمک کنید
من تک فرزند پسر خانواده هستم 21سالمه و همین تیر ماه فوق دیپلمو گرفتم یعنی غیبت ندارم
پدر من 49سالشه و یکی از کلیه هاش از کار افتاده و در اون یکی کلیه هم نارسایی وجود داره
میخواستم بدونم با این شرایط میتونم معافیت کفالت بگیرم؟
اگه آره چطوری باید اقدام کنم؟
درود. دوست من، همونطور که در اینجا هم ذکر شده، در صورتی که بیماری پدر شما در شورای پزشکی تائید بشه، شما میتونید از معافیت کفالت استفاده کنید. مراحل کار هم به این صورت است که شما مدارک خودتون و بیماری پدرتون رو از طریق پلیس +10، ارسال میکنید، از طرف نظام وظیفه به یکی بیمارستان های مورد تائید نظام وظیفه معرفی شده و پدرتون برای معاینه تشریف میبرند اونجا (همراه با مدارک پزشکی)، در صورتی که بیماری شون تائید بشه، بعد از طی مراحل اداری، کارت معافیت کفالت برای شما ارسال خواهد شد (البته همونطور که میدونید، دوستانی که معافیت کفالت دریافت میکنند، باید دوره آموزشی رو بگذرونند)
(14-09-2013, 05:18 PM)'hamid ghavami' نوشته: با سلام و خسته نباشید من پدرم 8 ساله فوت کرده و الان در حال خدمت کردن هستم و سه برادر دارم که ازدواج کردن میخواستم ببینم میتوانم کفیل مادر شده و از خدمت معاف شوم؟ با تشکر
دوست من، همونطور که در اینجا هم اشاره شده، دو شرط اصلی برای معافیت کفالت مادر عبارتند از؛ 1- مادر به سبب طلاق يا فوت همسر فاقد شوهر باشد. 2) مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد.
موفق باشید
موفق باشید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.