01-09-2013, 06:36 PM
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
اشتباهات رایج در زبان انگلیسی - Common Mistakes
|
سلام ببخشید تاپیکی مرتبط تر از این پیدا نکردم !
من امروز با معلم زبان آموزشگاه بحثی رو داشتم که نتیجشو اینجا می نویسم تا دوستان نظرشون رو بیان کنند : بحث دقیقا راجع به Common Mistakes بود اما یه فرقی هست ! این تاپیک Common mistakes هایی رو بیان میکنه که بین کسانی که زبانشون خوب نیست و انگلیسی رو دارن به عنوان زبان دوم یاد میگیرن به وجود میاد اما بحث ما راجع به Common Mistakes هایی بود که افراد Native جامعه آمریکا مرتکب می شن ! آیا Very Best درسته !؟ مسلما خیر ! اما جالبه که بدونید من تو یه فیلم آمریکایی این رو دیدم ! - Mother : Your education is gonna be even better than mine (or me) دقیقا یادم نیست یا یک مثال دیگه ؛ هممون می دونیم این عبارت غلطه : I haven't no money که درستش می شه I haven't any money اما معلممون گفت این یک عبارت خیلی رایج در آمریکا هست. ( منظورم عبارت اول بود )- Mother : Harvard ! - Son : is harvard the best ? - Mother : Very best ! و ایشون گفتن اسمش فکر می کنم Black English یا Black Language هست. من گفتم آیا می تونیم اینطور عبارت هایی که از فیلم ها یاد میگیرم رو استفاده کنیم ؟ گفتن نه فقط اینارو یاد بگیرید تا حرف های اونا رو بفهمید اما باید به طور صحیح صحبت کنید و بنویسید. ممنون می شم اگه دوستان نقدی بر بحثی که مطرح کردم دارن بگن تا خدایی نکرده نتیجه اشتباه رو یاد نگیریم. تشکر.
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
11-09-2013, 03:27 AM
درود
بکار بردن صفت تفضیلی یه قاعده ی ساده داره. You are taller than me/I am My hair is darker than yours در مورد اشتباه رایج در مورد پول من تا حالا چنین چیزی نشنیدم، با اینکه فیلم و اینفرمال هم زیاد برخورد دارم. یه سری اشتباهات رایجشون مربوط به redundancy هستش که نمونه های خیلی خوبش رو میتونی تو کتاب verbal advantage پیدا بکنی. موفق باشی :Thomas Hobbes
lupus est homo homini
کاربرد Very best :
لینک :https://www.youtube.com/watch?v=dynjVyBtirw دقیقه 1 ثانیه 43 و عبارت درست پست قبلی اینه : Your education is gonna be even better than mine
11-09-2013, 03:59 AM
کلا عبارت very در ادبیات غیررسمی کاربرد زیاد دارد. مثلا در آلبوم آثار هنری بارها میبینیم (اینجا را ببینید):
very best of chris de burgh یا مثلا میخواهیم اولین نشانه های طلوع آفتاب را بدانیم (با تاکید بسیار زیاد بر روی اولین)the very first signs of the dawn حتی برای تاکید روی کل یک موضوع یا تمام وجود آنIn this very room
in this very life
11-09-2013, 04:03 AM
ممنونم پاتریک جان ؛
داشتم به گوش های خودم شک می کردم ! اما راجع به پست اولم نظری ندارید ؟ راجع به این مسائل : - اسم این ادبیات غیر رسمی چیه ؟ آیا همون Black هست ؟ - آیا ما که زبانمون می لنگه هم می تونیم ازشون استفاده کنیم !؟ - و آیا عبارتی تحت عنوان I haven't no money شنیدید ؟
11-09-2013, 04:19 AM
(11-09-2013, 04:03 AM)'mr.h.gm' نوشته: ممنونم پاتریک جان ؛ کلا هر زبانی، یک حالت غیررسمی هم دارد مثلا در فارسی به جای "من دیگر میروم" میگوییم "من دیگه میرم". یا بجای زنگ بزنم میگوییم میزنگم! در سوئدی به جای god morgonen میگویند gomorron در انگلیسی هم بسته به شرایط حالتهای خاصی پیش می آید. من اسم خاصی سراغ ندارم. بیشتر در حیطه slang و یا street talk هستند. ترجیحا استفاده نکنید چون ممکن است معنی دیگری داشته باشد و شما ناخواسته پیام نامناسبی به مخاطب برسانید آن جمله ای که گفتید کاملا غلط است. صحیح آن: I haven't any money / I have no money
14-09-2013, 12:12 PM
i dont have any money is better and more common than 'i have not any money 'and we can also say i have no money or i have not got any money.
|
|