03-12-2013, 03:51 PM
(02-12-2013, 10:35 PM)'nanock' نوشته: سلام،
خیلی ممنون از همه بحث هایی که تو این 3 صفحه انجام شده و واقعا دید آدم رو نسبت به این سایت ها عوض میکنه. حالا مسئله اصلی اینه که خب بالاخره که چی؟ یعنی نتیجه چیه؟ کدوم رنکینگ بهتره QS - US NEWS -Tmes یا هر چی؟ من الان موندم اروپا یا آمریکا؟ تو پست های قبلی چند تا دانشگاه رو نوشتم ولی همه میگن اول پذیرش بگیر بعد.... منم میگم آقا من بدونم که مثلا رنک 75 QS برای دانشگاه لوون که توی الکترونیک خوبه با مثلا سیدنی یا کره یا جین درسته یا نه؟
اگه میشه بطور مشخص اینطوری بگین که
1- کدوم رده بندی معتبر تر هست؟
2- من میخوام برم اروپا و برای اونجا تلاش کنم. هدفم هم اینه که تو رشته الکترونیک حرفی برای گفتن داشته باشم. استادم که از جای خوبه آمریکا گرفته ولی بجای درس قاطی سیاست شده نیاد جلوم بگه برو ببینم تو دیگه کی هستی....میشه همچین چیزی یا نه؟
3- کدوم دانشگاههای آمریکا رو نمیشه با بقیه مقایسه کرد؟(از لحاظ تحقیقات - سطح علمی اساتید - سطح علمی دانشجو بعد از فارغ التحصیلی - فاند)
4- اروپا چطور؟ TU Munchen -KU Leuven - KTH - Lund -Delft -EPFL -ETHZ اینا چطور دانشگاهی هستن؟ در مقایسه با فاکتورهای سوال سوم؟
5- یه نتیجه گیری کلی هم بکنید...همه سوالات فوق با این فرض بگیرید که دانشجویی با پشتکار فوق العاده ولی نمره متوسط هستم(زبان ندارم هنوز ولی مقاله دارم)
ممنون
سلام
به نظر من غير از دانشگاه هاي كشور آمريكا رنكينگ QS معتبر ترين رنكينگ براي دانشگاه ها هست.
در مورد اون 7 8 دانشگاهي كه گفتي خوب قبلي ها راست گفتند! شما اول پذيرش بگير بعد[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] نميدونم شرايطتت چطور اما همه ي اونهايي كه گفتي پذيرش گرفتن ازشون سخت.مخصوصا اون دوتا دانشگاه سوئيسي كه خيلي خيلي خيلي ^N گرفتن پذيرش ازش.دلف و لوند و كي تا اچ هم كه براي ماها پولي هستند بيشتر از 12هزار يورو .فاند هم زياد اميدي نداشته باش بهش براي اين دانشگاه ها.
ميمونه لوون بلژيك و مونيخ آلمان كه بازم كار نسبتا سختي هست گرفتن پذيرش از اين دانشگاه ها! بهتون پيشنهاد ميكنم يه خورده دانشگاه هاي با سطح پايين تر رو هم مد نظر قرار بدين
به نظر من غير از دانشگاه هاي كشور آمريكا رنكينگ QS معتبر ترين رنكينگ براي دانشگاه ها هست.
در مورد اون 7 8 دانشگاهي كه گفتي خوب قبلي ها راست گفتند! شما اول پذيرش بگير بعد[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] نميدونم شرايطتت چطور اما همه ي اونهايي كه گفتي پذيرش گرفتن ازشون سخت.مخصوصا اون دوتا دانشگاه سوئيسي كه خيلي خيلي خيلي ^N گرفتن پذيرش ازش.دلف و لوند و كي تا اچ هم كه براي ماها پولي هستند بيشتر از 12هزار يورو .فاند هم زياد اميدي نداشته باش بهش براي اين دانشگاه ها.
ميمونه لوون بلژيك و مونيخ آلمان كه بازم كار نسبتا سختي هست گرفتن پذيرش از اين دانشگاه ها! بهتون پيشنهاد ميكنم يه خورده دانشگاه هاي با سطح پايين تر رو هم مد نظر قرار بدين