سوالات خود را در مورد مسائل مرتبط با جستجوی دانشگاههای کانادا در این تاپیک مطرح بفرمایید.
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"
جستجو و پیدا کردن دانشگاههای کانادا
|
سوالات خود را در مورد مسائل مرتبط با جستجوی دانشگاههای کانادا در این تاپیک مطرح بفرمایید.
The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
18-02-2011, 01:08 PM
سلام.
سایتی هست که بتونم رشته ام رو توش سرچ کنم ببینم تو کدوم دانشگا های کانادا دوره مسترش هست ؟
18-02-2011, 01:21 PM
The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
31-10-2011, 08:22 PM
سلام
واسه دانشگاهای کانادا معتبرترین منبع رو پیشنهاد می کنم که می تونید براساس رشته و مقطع تحصیلی و تمام دانشگاهای کانادا رو جستجو کنید. http://www.aucc.ca/canadian-universities...-programs/
21-04-2013, 12:08 AM
سلام به دوستان عزيز
چطور مي تونم رنكينگ دانشگاه هاي كانادا رو در رشته عمران اب پيدا كنم؟ سپاسگزارم
19-12-2013, 02:55 AM
اینطوری که من جست و جو کردم کانادا حدود 10 تا دانشگاه تاپ داره که خوب احتمال قبولی توش کمه!
بقیه دانشگاهاش هم اکثرا رنکینگ قعر جدولی هستن که خوب ارزش نداره آدم این همه راه بکوبه بره اونجا حالا برای یکی که سطحش متوسطه و میخواد بره کانادا درس بخونه تکلیف چیه؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
19-12-2013, 10:54 AM
آریان عزیز، تا اونجایی که من یادمه شما نمره IELTS رو 7.5 کسب کردید و همینطور مقاله و معدلتون هم خوب بوده. باید خودتون قضاوت کنید که داشتن مقاله در رشته و گرایش شما و همچنین زمینه کاری شما چقدر ارزش داره. بعضی رشته ها مانند زمین شناسی و یا مقالاتی مرتبط با رشته آنالیز ریاضی (ریاضی محض) داشتن یک مقاله ارزش خیلی بالایی داره. با همین رزومتون با اساتید 10 دانشگاه برتر صحبت کنید، و همچنین یکی دو دانشگاه هم از دانشگاهای متوسط رو در نظر بگیرید. به نظر من مرتبط بود موضوع مورد مطالعه و نزدیکی دیدگاه مطالعاتی با استاد مورد نظر در جذب پذیرش تاثیر بسیار مثبتی دارد. اگر بتونید استادی که شما نزدیک به ایشان کار می کنید پیدا کنید (با توجه به اینکه حداقل های دانشگاه را هم دارید)، می تونید تا حد زیادی برای اخذ پذیرش امیدوار باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
19-12-2013, 04:29 PM
متاسفانه زمینه کاری من رو کانادایی ها خیلی بهش علاقه ندارن انگار و کمتر استادی کار کرده
همون چندتایی هم که بهشون ایمیل دادم تا حالا جواب ندادن... داشتن مقاله توی رشته ما هم ارزشمنده خصوصا که مقالاتم توی مجلات معتبر چاپ شده نمیدونم بدون جواب گرفتن از اساتید چند درصد احتمال داره پذیرش گرفت...،
به نظر من، اگر ددلاین نگذشته هنوز، اپلای کنید. حتماً پذیرش می گیرید. اینطوری که جواب ندن پذیرش میوفته سال بعد. تا سال بعد هم احتمال هرگونه تغییری وجود داره.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |