28-10-2013, 08:53 PM
(28-10-2013, 08:26 PM)'spt' نوشته:واقعا خیلی خوبه که یه تاپیک رو خود شما درست کردی و توش اطلاعات رو به اشتراک میزاری مطمئن باش جای دوری نمیره
البته میتونی فاندینگ رو الان بنویسی که پای خودته و بعدا بزنی زیرش و بگی فاند میخای... تا اونجا که من دیدم همون طور که گفتم اکثرا بعد از یه مدتی فاند گیرشون میاد....
برای فاندینگ پلن اصلا به خودت زحمت نده و فقط دو سه خط بنویس که پول داری و از پرسونال فاندینگ استفاده خواهی کرد... اصلا نمیخاد در حد یه صفحه باشه....
من این رو چن وقت پیش نوشته بودم:
Funding:
Since my master thesis was covering above topic, there are already good contribution with international companies such as *** and *** for implementation of this research, I am planning to work on this topic for such organizations and at the same time work on my research. This, beside covering my expenses will help to monitor companies and later implement the findings. Therefore if there won’t be any funding from university I will keep my studies and manage this research project.
که یادمه که کل اون مدارکمو یه روزه آماده کرده بودم که به ددلاین برسم و همون جا هم قبول شدم!! حالا شما نگو برنامه داری استخدام بشی، بگو از ایران پول جمع کردی و میخای پولت رو صرف تحصیل علم و دانش کنی (به اینکه میخای جدا کار کنی به صورت غیر مرتبط رو مطرح نکن... ) بگو بچه پولداری و شوق عجیبی برای علم داری... همون طور هم که من بالا نوشتم خیلی خیلی ساده و راحت بنویس... در حد دو سه خط...
موفق باشی
خیلی ممنونم
دوست خوبم راستش من در فکرم این بود بگم اگر چه من از نظر مالی میتونم هزینه زندگی را خانوادم تامین کنند ولی تمایل دارم برای همه بورسهای ممکن و موجود در فنلاند نیز اپلای کنم!
نظر شما چیست مثلا بگم برای بورسهای
دوست خوبم راستش من در فکرم این بود بگم اگر چه من از نظر مالی میتونم هزینه زندگی را خانوادم تامین کنند ولی تمایل دارم برای همه بورسهای ممکن و موجود در فنلاند نیز اپلای کنم!
نظر شما چیست مثلا بگم برای بورسهای
- [font]AURORA [/font](rahoitustietokanta)
- [font]Turku University Foundation[/font]
- University of Turku Grants for Studies and Internships Abroad
- CIMO - Centre for International Mobility
- EUI - European University Institute
- [font][font]The Foundations' Post Doc Pool[/font][/font]
- Fulbright Center
- [font]IIASA - International Institute for Applied Systems Analysis[/font]
- Japan International Science and Technology Exchange Center
- NordForsk
- Suomen tieteelliset seurat / Finnish Learned Societes
- Suomen Akatemia
- TEKES
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]