10-12-2013, 05:35 PM
دوست عزیز این شرکت رسما کلاه برداره
من ازشون پرسیدم
میگه اول اینکه نمره زبان نمیخواد !!!!!!!!!!!!!! البته برای دانشگاه مونترال و شربروک کانادا واقعا خود این دانشگا ها مدرک زبان نمیخوان ولی دانشگاه های انگلیسی زبان همشون مدرک زبان میخوان
بدم میگه ما از طریق یک خیریه برای شما فاند میگیریم یعنی هزینه تحصیل را یک شرکت خیریه میده ولی ما اسم این خیریه رو تا با شما قرارداد نبندیم نمیگیم !!!!!!!!!!در ازای این بورسم هیچ تعهدی ندارید !!!!!!!!!!!!
اگر قرارداد ببندید بعد پشیمون بشید همانجا 100 تومن ازتون کم میشه ! اگه نتونیم براتون پذیرش بگیریم 400 تومان برای ما میشه 200 برمیگردونیم اگر هم که بشه 300 دیگه شما میدید .چون مبلغ کمه (البته به نظر من کم هم نیست) وسوسه کننده است. برای اینکه این 4 تا جمله رو هم بگه 15000 تومن ازتون میگیره !!!!!!!!!! شرکتشونم برج گلدیس آریا شهر صبقه 9 هست به نام شرکت ظفر. یک دفتر داغون با 2 تا خانم.
سوال اینه
آیا خیریه واقعا پول میگیره ؟
بورس میده بدون هیچ چشمداشتی؟
باور کنید اطلاعات هر کدوم شما از این خانمی که اونجا مثلا مشاوره میده بیشتره
حتی راجع به 4 تا دانشگاهی که تو سایتشونم گفته اطلاع ندارن
شناختن رشته شما که بماند .
موفق باشید .
من از موسسه های مورد تایید وزارت علوم هم اطلاعات گرفتم
نصف بیشترشون هیچی نمیدونن
اینو با اطمینان میگم خودتون یکمی وقت بذارید و تو سایتها بگردید شرایط رشته خودتون دستتون میاد.
فروم های خوبی هم هست حتی برای هر رشته و بچه ها اطلاعاتشون رو به اشتراک گذاشتن
شانس پذیرش را با این شرکت ها از دست ندید پول بی زبون را هم دور نریزید
من ازشون پرسیدم
میگه اول اینکه نمره زبان نمیخواد !!!!!!!!!!!!!! البته برای دانشگاه مونترال و شربروک کانادا واقعا خود این دانشگا ها مدرک زبان نمیخوان ولی دانشگاه های انگلیسی زبان همشون مدرک زبان میخوان
بدم میگه ما از طریق یک خیریه برای شما فاند میگیریم یعنی هزینه تحصیل را یک شرکت خیریه میده ولی ما اسم این خیریه رو تا با شما قرارداد نبندیم نمیگیم !!!!!!!!!!در ازای این بورسم هیچ تعهدی ندارید !!!!!!!!!!!!
اگر قرارداد ببندید بعد پشیمون بشید همانجا 100 تومن ازتون کم میشه ! اگه نتونیم براتون پذیرش بگیریم 400 تومان برای ما میشه 200 برمیگردونیم اگر هم که بشه 300 دیگه شما میدید .چون مبلغ کمه (البته به نظر من کم هم نیست) وسوسه کننده است. برای اینکه این 4 تا جمله رو هم بگه 15000 تومن ازتون میگیره !!!!!!!!!! شرکتشونم برج گلدیس آریا شهر صبقه 9 هست به نام شرکت ظفر. یک دفتر داغون با 2 تا خانم.
سوال اینه
آیا خیریه واقعا پول میگیره ؟
بورس میده بدون هیچ چشمداشتی؟
باور کنید اطلاعات هر کدوم شما از این خانمی که اونجا مثلا مشاوره میده بیشتره
حتی راجع به 4 تا دانشگاهی که تو سایتشونم گفته اطلاع ندارن
شناختن رشته شما که بماند .
موفق باشید .
من از موسسه های مورد تایید وزارت علوم هم اطلاعات گرفتم
نصف بیشترشون هیچی نمیدونن
اینو با اطمینان میگم خودتون یکمی وقت بذارید و تو سایتها بگردید شرایط رشته خودتون دستتون میاد.
فروم های خوبی هم هست حتی برای هر رشته و بچه ها اطلاعاتشون رو به اشتراک گذاشتن
شانس پذیرش را با این شرکت ها از دست ندید پول بی زبون را هم دور نریزید