03-01-2014, 03:37 AM
برای کارشناسی ارشد فرصت های فاند و کمک هزینه خیلی محدودتر از دکترا هست و از این نظر اگر این موضوع براتون مهم باشه شاید در نهایت مجبور بشین که در ایران ارشد بخونید و با حفظ معدل دوباره برای دکترا درخواست بدین که احتمال گرفتن کمک هزینه بیشتر باشه. خوشبختانه معدل کارشناسی تون خوب هست و اگر بتونید در کارشناسی ارشد هم معدل تون رو بالای 17 نگه دارید و در اون مقطع هم یکی دو تا مقاله ISI بدهید به نظرم شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه هایی مثل بریتیش کلمبیا و مک گیل رو هم خواهید داشت.
منتهی برای این کار می بایست نمره زبان خودتون رو هم به بالای تافل 100 یا آیلتس 7 برسونید. با نمره ای که الان دارید یک مقدار برای دانشگاه های ممتاز کانادا کم هست و الان هم که تقریبا از Deadline ها فرصت محدودی مونده و بهتر بود از 3-2 ماه پیش این کارها رو پیگیری کرده بودید. حالا باز هم می تونید شانس خودتون رو برای امسال هم امتحان کنید ولی من اگر جای شما بودم تلاش می کردم نمره زبان خودم رو بهبود بدم که شانس گرفتن پذیرشم در دانشگاه های بهتر زیادتر بشه و اگر هم که گرفتن کمک هزینه ضروری هست سعی می کردم اگر هم برای پذیرش ارشد نشد با یک ارشد قوی دوباره برای دکترا اقدام کنم که شانسم بیشتر شده باشه.
منتهی برای این کار می بایست نمره زبان خودتون رو هم به بالای تافل 100 یا آیلتس 7 برسونید. با نمره ای که الان دارید یک مقدار برای دانشگاه های ممتاز کانادا کم هست و الان هم که تقریبا از Deadline ها فرصت محدودی مونده و بهتر بود از 3-2 ماه پیش این کارها رو پیگیری کرده بودید. حالا باز هم می تونید شانس خودتون رو برای امسال هم امتحان کنید ولی من اگر جای شما بودم تلاش می کردم نمره زبان خودم رو بهبود بدم که شانس گرفتن پذیرشم در دانشگاه های بهتر زیادتر بشه و اگر هم که گرفتن کمک هزینه ضروری هست سعی می کردم اگر هم برای پذیرش ارشد نشد با یک ارشد قوی دوباره برای دکترا اقدام کنم که شانسم بیشتر شده باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -