09-07-2011, 10:16 PM
منظورم سطح کلی زبانت بود. اینکه قبلاً چقدر خوندی و به نظر خودت تو چه سطحی هستی.
Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا
|
09-07-2011, 10:16 PM
منظورم سطح کلی زبانت بود. اینکه قبلاً چقدر خوندی و به نظر خودت تو چه سطحی هستی.
09-07-2011, 11:03 PM
پژمان جان من بجز مطالب دبیرستان و دانشگاهی کتاب های اینتر چنج رو که گرفتم (زرد ) اسون بود
یک ماه پیش هم به اصرار یکی از دوستان در ازمون تعیین سطح ایلتس شرکت کردم ، حد نصاب انها 50 بود من 54 شدم البته اسپکینگ نداشت ولی تو سفری که به ترکیه داشتم تونستم دست و پا شکسته موارد ضروری ام را از نظر صحبت کردن انجام بدم الان هم کتاب Grammer in Use رو می خونم و همون کتاب زرده اینتر چنج رو دارم تموم می کنم (چون اسون بود خوشم اومد )
09-07-2011, 11:45 PM
مرسی از توضیحات. به نظرم سطحت تقریباً متوسط و یا کمی بالاتر هست. ضمناً فرصت زیادی داری و اگر خوب وقت بذاری نمره خیلی خوبی خواهی گرفت در هر دو آزمون.
در مورد سوالاتت: ------------------------- برای تافل: همونطور که گفتی منابع خیلی زیاده. ترتیب منابع از نظر آسونی به سختی تقریباً اینطوریه: Longman ETS Official Delta Barrons Cambridge and Kaplan من دو تای آخر رو هیچ آشنایی ندارم راستش! به هر حال برای شروع می تونی با Longman یا ETS شروع کنی. بعد بری سراغ Delta یا Barrons. البته توصیه می کنم مطالب هر دوی این کتاب ها رو بخونی. برای تست به نظرم Barrons سطحش بیشتر به امتحان اصلی شبیه بود. بعد از اینکه اینها رو خوندی می تونی بری سراغ Cambridge. البته همونطور که گفتم من نخوندم، اما تعریفش رو شنیدم. برای لغت هم کتاب های 504 و Essential Words for Toefl به نظر من کافی هستند. اگر وقت اضافی آوردی می تونی 1100 رو هم بخونی. ولی واجب نیست. به نظرم گرامر رو هم بخونی در کل خیلی خوبه. درسته که مستقیم سوال نمیاد ازش، اما تو همه مهارت ها خیلی بهت کمک می کنه. همون Grammar in use کتاب خوبیه. اگر هم کتاب دیگه ای خودت سراغ داری می تونی بخونی... ------------------------- راجع به ترتیب خوندن مهارت ها: به نظر من همه رو با هم بخونی بهتره. البته مسلمه که باید برای مهارت ضعیفتر بیشتر وقت بذاری. ولی اگه بخوای جدا جدا بخونی خسته کننده می شه. ------------------------ راجع به خوندن همزمان تافل و GRE: خوندن همزمانشون مشکلی نداره. ولی من اگه بودم اول یکی دو ماه برای تافل می خوندم تا هم پایه زبانم کمی تقویت بشه و با امتحان حسابی آشنا بشم، بعد می رفتم سراغ GRE. بعد از اون می شه همزمان جلو رفت. ---------------------- راجع به Speaking سعی کن حتماً یا کلاس بری یا کسی رو که زبانش خوبه پیدا کنی تا باهاش تمرین کنی. نیاز به تمرین زیاد داره. در مورد کلاس رفتن یا نرفتن هم باید بگم که تا حدی به خود فرد بستگی داره. من خودم هیچ کلاسی نرفتم. اما کس دیگه ای شاید با کلاس جورتر باشه. در هر حال بدون کلاس هم می شه موفق شد. فقط برای دو تا مهارت Speaking و Writing نیاز داری که یه نفر وارد اشکالاتت رو بگه و کمکت کنه. -------------------- برای GRE: برای Verbal به ترتیب می تونی اینها رو بخونی: 1100 کاپلان 3500 بارونز برای Quantitative هم به نظرم با ETS شروع کن و بعد برو سراغ بارونز. برای Writing هم فکر می کنم اول ETS رو بخونی و بعد نوا یا بارونز کافی باشه. --------------- تقریباً همه این منابع تو همین سایت وجود دارند و می تونی دانلود کنی. با آرزوی موفقیت.
سلام پژمان جان:
خسته نباشی؛ من امسال می خوام بهمن GRE شرکت کنم؛ و همون روزا یه ماه پس و پیش IELTS. سطح زبانم FCE است و کلاس های IELTS آریانپور رو هم رفتم. (من سوالاتم رو خلاصه می پرسم ببخشید در حد لینک هم جواب بدید کافیه) 1- تاثیر نمره GRE بروی پروسه پذیرش و فاند آمریکا؟ 2- کتاب بیگ بوک فقط از شریف اون هم کپی قابل خریداری است؟ 3- اینکه عموماً شنیدم می گن مراحل کتاب های وربال اول 504 بعد 1100 بعد کاپلان و بعد بارونز است؛ آیا واقعاً این عملی است که حدود 4000 تا لغت به خاطر سپرده شود؟ آنهم نه لغت عادی... 4- با توجه به روند جدید امتحان؛ منابع قبلی قابل استفاده است؟ 5- تاثیر نام دانشگاه بروی پذیرش و ویزا؟ 6- سنخیت IELTS با GRE؟ این درسته که من به اختلاف یک ماه برای هردو امتحان آماده شم؟ اصلاً شدنی هست؟ من درنظرم این بود که چون در GRE دامنه لغاتم بالا میره و آیتلسم چون مهارتی هست بیشتر بتونم تو هردو امتحان موفق شم. موازات خوندن این دو امتحان درسته؟ 7- قصد دارم یک PBT هم بدم. نظر شما چیه؟ 8- من یه کتابی دارم الان؛ روش نوشته Baron's The leader in Test Preparation این همون بارونز 3500 هست؟ 9-کتابی دارم با عنوان GRE GENERAL WORDS نوشته منصور فهیم و بهزاد نزاکت گو. ترجمه لغات رو به فارسی داره. خوبه؟ 10-تاثیر بخش AW چقدر هست و نمره این بخش واسه کجاها مهمه؟ واسش وقت بزارم؟ 11-من چون سال دیگه می خوام اپلای کنم الان دارم امتحان می دم که ددلاین دانشگاه های رنک پایین رو از دست ندم و اون روزا استرس کمتری داشته باشم؛ اما ارسال کارنامه به 4 تا دانشگاه رو بصورت رایگان از دست می دم(4 تا 23 دلار) نظر شما چیه؟ امسال شرکت کنم؟ 12-لینک نرم افزار لایتنر رو پیدا نکردم. ممنون می شم کمکم کنید. باتشکر فراوان امید The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
16-08-2011, 02:24 PM
سلام امید جان. قبل از هر چیز بگم که نظرات من برای شرایط شما به طور خاص و رشته شما که مهندسی برق هست صادق هست و ممکنه برای کسی که مثلاً رشته های علوم انسانی خونده یا شرایط دیگه ای داره لزوماً صادق نباشه.
من به ترتیب جواب سوالات شما رو می دم: 1- مسلماً یکی از مهمترین فاکتورها در گرفتن پذیرش و فاند از آمریکا همین نمره GRE هست. به شخصه فکر می کنم ارزش این رو داره که آدم از دو تا مقاله هم بزنه و سعی کنه یه نمره خیلی عالی از این آزمون بگیره. مساله ای که هست اینه که خیلی وقتها می تونه معدل پایین رو جبران کنه، چون آزمونی است استاندارد و بین همه متقاضیان در سراسر دنیا برگزار می شه. به همین دلیل معیار بهتری است از سنجش وضعیت داوطلبان. چون مثل معدل بر اساس سلیقه و تفاوت شیوه نمره دهی در دانشگاه ها متغیر نیست. برای شما توصیه می کنم که در بخش Q به نمره 800 فکر کنی. در مورد اهمیت نمره V این پست بابک عزیز خیلی خیلی مفید و مهمه. 2- این کتاب کلاً کپی هست و چاپ نشده. من خودم همه رو از اینترنت دانلود کردم، پرینت گرفتم و مرتب کردم، و بعد دادم صحافی. لینک کاملش در فروم موجود هست. 3- اولاً که خیلی از لغات این کتابها همپوشانی دارند. در نتیجه تعداد لغات جدید از این کمتر هست. به هر حال رمز موفقیت در این آزمون اینه که هرچی لغت بیشتر بلد باشید بهتره. باید حسابی وقت گذاشت و روزانه تعداد زیادی لغت رو حفظ کرد و لغات قبلی رو مرور کرد. با استفاده از نرم افزارهایی مثل جعبه لایتنر امکان فراموشی لغات خیلی کم می شه. در هر حال من توصیه می کنم تا می تونید لغات رو در جملات هم ببینید و یاد بگیرید. اینطوری موندگاریش خیلی بهتره. 4- 100%. شما باید مجموعه منابع قدیم و جدید رو برای آزمون جدید بخونید. درسته که تغییرات زیاده، اما بحث دامنه لغات و بخش اعظمی از سوالات بخش Q در هر دو آزمون یکی هست. توصیه می کنم این تاپیک رو بخونی. خوشبختانه منابع آزمون جدید هم روز به روز داره بیشتر می شه و الان کتابهای ETS، کاپلان و بارونز در کتاب فروشی ها موجود هست، اما من تو نت هنوز ندیدم. 5- این تاپیک رو بخون. 6- سنخیت دارند اما نه زیاد. 1 ماه فاصله زمان خیلی خوبیه و مشکلی نیست. به هر حال افزایش دامنه لغات و خوندن متن های سخت برای GRE باعث می شه در مهارت های آیلتس هم به خصوص در بخش Reading بهتر عمل کنید. در بخش Writing هم در یک Task شبیه به هم هستند. 7- توصیه نمی کنم. اگر تصمیم گرفتید آیلتس بدید تمام وقت و تمرکزتون رو بذارید روی اون و به آزمون دیگه ای فکر نکنید. با سطح زبان شما امکان موفقیت در آیلتس در آزمون اول یا دوم قطعاً وجود داره و اصلاً به صلاح نیست وقتتون رو برای دو تا آزمون کاملاً متفاوت بذارید. 8- اینی که گفتید که قطعاً اسم یه کتاب نیست! غیر از اون چی نوشته؟ عنوان کتاب 3500 رو یادم نیست دقیق چیه، اما با خوندن لیست لغاتش می تونید ببینید همونه یا نه. 9- من اصلاً کتاب فارسی برای آزمون های زبان توصیه نمی کنم. ذهن شما باید لغات مترادف رو یاد بگیره و چنین کتابهایی باعث می شه ذهن شما با الفاظ فارسی هم پر بشه و این خوب نیست. 10- بعضی دانشگاه ها براشون مهمه این نمره و حتی مینیمم هم براش می ذارن. اما در کل فکر می کنم به نسبت Q و V کمتر اهمیت داره. اما این اصلاً به این معنی نیست که روش وقت نذارید یا براش آماده نشید. 11- اگر وقتش رو دارید شرکت کنید. 92 دلار در پروسه پذیرش اونقدر مهم نیست. مهم اینه که اگر به هر دلیلی نمره شما ایده آل نباشه باز هم فرصت جبران دارید. اگر هم نمره خوبی بیارید خیلی از نظر زمان و بحث استرس در اون ماه های آخر که گفتید جلو می افتید. 12- فکر کنم هنوز اپلودش نکردیم. می گردم پیدا می کنم و می ذارمش. موفق و موید باشی.
ممنون پژمان جان خیلی لطف کردی.
(16-08-2011, 02:24 PM)Pejman نوشته: سلام امید جان. قبل از هر چیز بگم که نظرات من برای شرایط شما به طور خاص و رشته شما که مهندسی برق هست صادق هست و ممکنه برای کسی که مثلاً رشته های علوم انسانی خونده یا شرایط دیگه ای داره لزوماً صادق نباشه. (16-08-2011, 02:24 PM)Pejman نوشته: 2- این کتاب کلاً کپی هست و چاپ نشده. من خودم همه رو از اینترنت دانلود کردم، پرینت گرفتم و مرتب کردم، و بعد دادم صحافی. لینک کاملش در فروم موجود هست. (16-08-2011, 02:24 PM)Pejman نوشته: 4- 100%. شما باید مجموعه منابع قدیم و جدید رو برای آزمون جدید بخونید. درسته که تغییرات زیاده، اما بحث دامنه لغات و بخش اعظمی از سوالات بخش Q در هر دو آزمون یکی هست. توصیه می کنم این تاپیک رو بخونی. خوشبختانه منابع آزمون جدید هم روز به روز داره بیشتر می شه و الان کتابهای ETS، کاپلان و بارونز در کتاب فروشی ها موجود هست، اما من تو نت هنوز ندیدم. (16-08-2011, 02:24 PM)Pejman نوشته: 5- این تاپیک رو بخون. (16-08-2011, 02:24 PM)Pejman نوشته: 7- توصیه نمی کنم. اگر تصمیم گرفتید آیلتس بدید تمام وقت و تمرکزتون رو بذارید روی اون و به آزمون دیگه ای فکر نکنید. با سطح زبان شما امکان موفقیت در آیلتس در آزمون اول یا دوم قطعاً وجود داره و اصلاً به صلاح نیست وقتتون رو برای دو تا آزمون کاملاً متفاوت بذارید. (16-08-2011, 02:24 PM)Pejman نوشته: 8- اینی که گفتید که قطعاً اسم یه کتاب نیست! غیر از اون چی نوشته؟ عنوان کتاب 3500 رو یادم نیست دقیق چیه، اما با خوندن لیست لغاتش می تونید ببینید همونه یا نه.بازهم پیشاپیش ممنون The Things you Own, End Up Owning you "Fight Club"
16-08-2011, 09:14 PM
من فقط میخاستم یه نکته ای رو بازم تاکید کنم...ببخشید تو تاپیکتون وارد شدم....
پژمان درست میگه امید ... اهمیتی که جی ار ای داره بسیار توضیف نشدنی هست...نمونه اش رو بهت گفتم...در پذیرش در فاند فکر کنم تاثیر بالایی داره... ببین یه ازمون استانداردی هست که الان هم شکل و شمایلشم فرق کرده... من هم برام سواله که ایا واقعا سری کتاب های بیگ بوک به درد جی ار ای ریوایز می خوره یا نه؟البته اگه آدم وقت داشته باشه خوبه ولی برای کسی مثه امید که دانشجو هست و میخاد امتحان رو بهمن ماه بده و نمره ی خوب بگیره .و ایلتس هم بخاد بده فکر کنم کار سختی باشه که برسه به بیگ بوک...
16-08-2011, 11:08 PM
خواهش می کنم امید عزیز.
1- بله در فاند گرفتن هم خیلی تاثیر داره. 2- من خودم 10-15 سری رو زدم! توصیه می کنم بخش Q رو حداقل 10 تا بزن. V رو می شه کمتر هم زد. 4- امید جان در مورد تکنیک ها و نحوه جواب دادن به سوالات شما فقط باید روی کتابهای جدید کار کنی، چون نوع سوالات تغییر کرده. اما یه سری کتابها مثل 1100 یا 3500 بارونز که برای حفظ لغات هست، ربط چندانی به نوع سوالات نداره و در هر حال باید برای حفظ لغات ازشون استفاده بشه. من توصیه می کنم کتاب خود ETS و یکی از کتابهای بارونز یا کاپلان مربوط به آزمون جدید رو تهیه کن و بخون. من نخوندم و نظری در موردشون ندارم. اما اینها همگی منابع شناخته شده ای هستند و مسلماً کار بد بیرون نمی دند. یادتون باشه برای Verbal آزمون جدید، خوندن متن زیاد و کاربرد لغات در متن خیلی اهمیت پیدا کرده و باید حفظ صرف لغات رو کنار گذاشت. بنابراین برای آشنایی با نوع سوالات و تکنیک ها از کتابهای جدید کمک بگیر، برای حفظ لغت از کتابهای قدیم. برای بخش Q هم باز هم بیگ بوک به نظرم منبع خیلی خوبی برای تست هست. 5- بهتره این سوال رو از بابک بپرسی امید جان. من در این مورد خیلی جواب دقیقی در مورد آمریکا ندارم. ولی فکر نمی کنم مشکلی برای پذیرش و ویزا وجود داشته باشه، به شرطی که همه شرایط دیگه مثل معدل و GRE و مقاله و تافل و اینها خوب باشه. 7- نه، به نظر من وقتی که برای آماده سازی برای PBT صرف می کنید می شه به کارای خیلی مفیدتری پرداخت. شما با نمره خوب آیلتس برای اکثریت دانشگاه های آمریکا مشکلی ندارید. 8- من این کتاب رو نخوندم خودم ولی احتمالاً همونه. می تونی تعداد لغات لیست شده در انتها رو جمع بزنی اگر شد 3500 پس همونه. فکر می کنم اکثر قریب به اتفاق لغات 1100 رو پوشش می ده و اگر براتون سنگین هست مستقیم همون رو بخونید نه 1100. ----------------------------------------------------------------------------------------- در جواب soilman عزیز: راستش بیگ بوک از این جهت که نمونه سوال واقعی هست خیلی ارزشمنده. برای آزمون جدید به جز چند مورد نمونه سوال که در کتاب ETS هست، منبع دیگه ای از ETS در دسترس نیست. بنابراین تا اون زمان می شه روی بخش های مشترک دو آزمون از بیگ بوک استفاده کرد. به خصوص برای Q من فکر می کنم تغییرات نوع سوالات کمتر باشه و بشه برای تمرین ازش استفاده کرد.
16-08-2011, 11:22 PM
پژمان جان
در مورد کتاب بیگ بوک که اشاره کردی برای ریاضی خیلی خوبه ولی من بیشتر اسم کتاب نوا رو شنیدم...البته فکر کنم استفاده یکی از این دو بعد از ای تی اس و بارونز و کاپلان خیلی خوب باشه.... مخصوصا اینکه شنیدم برای نوع کامپیوتری ریاضی سخت تره....
16-08-2011, 11:31 PM
خود تست ها رو گفتم soilman جان. شک نکنید از نظر نزدیک بودن به امتحان واقعی کتاب بیگ بوک از همه نزدیک تر هست. از نظر آموزشی و تکنیکی فکر می کنم نوا و البته بارونز بهترین ها برای Q باشند.
|
|
موضوعات مشابه ... | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
Rulany:مجرب در اخذ پذیرش و معرفی دانشگاه های اروپای شرقی(ترجیحا برق) | rulany | 70 | 34,068 |
01-11-2016, 10:01 AM آخرین ارسال: delbina |
|
amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت | amin_mb | 86 | 44,728 |
23-10-2014, 01:42 PM آخرین ارسال: darkboy |
|
amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS | amirhossein.gh | 122 | 62,319 |
31-08-2014, 09:54 PM آخرین ارسال: M1KE |
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |