(02-02-2014, 01:09 PM)'Mehrdoost' نوشته: باز هم سلام . می خواستم ببینم که حداکثر فاصله زمانی که نامه Bank Statement بانک با تاریخ مصاحبه می تونه داشته باشه را اطلاع دارید؟ چون می خوام نامه رو از بانک بگیرم. ممنونم
حالت ایدهآل اینه که در فاصله زمانی یک ماه قبل از مصاحبه گرفته شده باشه، در نتیجه اگر براتون امکان داره سعی کنید که حداکثر یک ماه قبل از مصاحبه نامه رو بگیرید.
البته فاصله یک ماه حالت ایدهآل هست و فکر کنم که سفارت حتی تا فاصله شش ماه قبل رو هم میپذیره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.