25-02-2014, 10:01 PM
(25-02-2014, 08:46 PM)'Charming' نوشته:دوست همرشته ای سلام
سوال شما بیشتر از اینکه شانس پذیرش باشه کلا مربوط به تصمیم به رفتن یا موندن هستش که بهتره قسمتهای زیر رو هم بخونید قبل بقیه قسمت ها:
اینجا و اینجا
ببینید کلا راجع به شانس بدون داشتن نمره زبان و بدون قطعی کردن تعداد مقالات و سایر موارد نمیشه نظر داد.
در شرایط فعلی میشه این رو گفت معدلتون آنچنان بالا نیست و قطعا اگه فاند هم بخواین که دیگه باید مقالات و نمره زبان زیاد بیارین که حداقل نه تنها شانس واسه پذیرش بلکه فاند هم زیاد بشه. کانادا هم معدل محوره که در مقایسه با ایالات متحده کوتاه نمیاد.
همونطور که میدونین آمریکا gre هم میخواد.
دقت کنید این تاپیک فقط کانادا هستش و نمیشه زیاد راجع به سایر کشورها نظر داد.
اما بله رشته و دانشگاه شما ممکنه دقت کنید ممکن (با احتمال زیاد) مشکل ایجاد بکنه نه واسه پذیرش بلکه ویزا.اونم در شرایط فعلی آینده مشخص نیست.
بازم میگم اول باید مقالات و زبان مشخص بشه بعد به این سوال زیر پاسخ داده بشه:
الان شرایط کاری داره برام فراهم میشه ک اگه قبولش کنم دیگه امکان رفتن ندارم میخاستم بدونم شرایطم اونقدری مناسب هست ک بیخیال کار بشم و بچسبم ب تز و اپلای.
همینجوری از الان نمیشه گفت که چیکار کنین بهتره.
به نظر من اگه یکسال بتونین واسه کارتون وقت بگیرین:
یک سال وقت بذارین واسه زبان و مقالات بعد ببینید برآیند چطور میشه اگه خوب بود که اپلای میکنید وگرنه که چیزی از دست ندادید و رزمتون رو قوی کردید شاید در آینده دوباره بتونید برید.
به نظر من این کار بهترین کار هستش و این رو هم در نظر بگیرید کلا هدفتون چی هستش؟ این خیللی مهمه.
بااحترام
از اینکه وقت گذاشتین و ب سوال من پاسخ دادید ممنون.
اتفاقا خودم همچین فکری داشتم(که یک سال وقت بگیرم)امیدوارم امکانش باشه.
درسته من یکی از دغدغه هام اینه که اصلن برم یا نرم ک اون لینکا کمک خوبی بهم کردن(بابت در اختیار دادن اونا متشکرم) اما بازم تصویر روشنی بهم ندادن. دغدغه اصلیم اینه که با وقتی ک (خودتونم بهتر میدونید) مقاله نوشتن و چاپ کردنش ب اضافه رسوندن زبان ب سطح مناسب میبره(با فرض این ک بتونم ب چیزایی ک قبلا گفتم مثل 3تا مقاله و نمره زبان خوب برسم) آیا آینده ای ک من منتظرشم میتونه برام رخ بده؟اصلا نگران زحمتش نیستم و فقط نگران از دست دادن وقتم.میبینید ک من در مدت کوتاهی در مورد خیلی چیزا باید تصمیم بگیرم.
میدونم ممکنه برای شما در مورد جدی بودن من برای رفتن سوئ برداشت پیش بیاد اما اینقدر دور و برم شلوغه و پارامترای زندگیم زیادن ک امکان سرمایه گذاری اشتباه ندارم و اگه از الان بدونم با تلاشی ک میکنم احتمال موفق شدنم وجود داره و تو دانشگاههای خوب(نه لزوما درجه1 بلکه دانشگاههایی ک ارزش رفتن تا اون کله دنیا رو داشته باشن)میتونم فاند بگیرم مطمئن باشین بجای 3تا 30تا مقاله چاپ میکنم!!!
لطفا راهنماییم کنین.
در ضمن از پرانتز بازیای زیادم عذر میخوام
اتفاقا خودم همچین فکری داشتم(که یک سال وقت بگیرم)امیدوارم امکانش باشه.
درسته من یکی از دغدغه هام اینه که اصلن برم یا نرم ک اون لینکا کمک خوبی بهم کردن(بابت در اختیار دادن اونا متشکرم) اما بازم تصویر روشنی بهم ندادن. دغدغه اصلیم اینه که با وقتی ک (خودتونم بهتر میدونید) مقاله نوشتن و چاپ کردنش ب اضافه رسوندن زبان ب سطح مناسب میبره(با فرض این ک بتونم ب چیزایی ک قبلا گفتم مثل 3تا مقاله و نمره زبان خوب برسم) آیا آینده ای ک من منتظرشم میتونه برام رخ بده؟اصلا نگران زحمتش نیستم و فقط نگران از دست دادن وقتم.میبینید ک من در مدت کوتاهی در مورد خیلی چیزا باید تصمیم بگیرم.
میدونم ممکنه برای شما در مورد جدی بودن من برای رفتن سوئ برداشت پیش بیاد اما اینقدر دور و برم شلوغه و پارامترای زندگیم زیادن ک امکان سرمایه گذاری اشتباه ندارم و اگه از الان بدونم با تلاشی ک میکنم احتمال موفق شدنم وجود داره و تو دانشگاههای خوب(نه لزوما درجه1 بلکه دانشگاههایی ک ارزش رفتن تا اون کله دنیا رو داشته باشن)میتونم فاند بگیرم مطمئن باشین بجای 3تا 30تا مقاله چاپ میکنم!!!
لطفا راهنماییم کنین.
در ضمن از پرانتز بازیای زیادم عذر میخوام