19-08-2011, 10:00 PM
اینکه اساتید شرایط دانشجو را نمی دانند برای من قابل درک نیست.به هر حال کار اونها این است و خودشون هم دانشجو دارند.اینکه نمرات افراد فرق می کند یک بحث دیگر است.کاملا طبیعی است وقتی استادی از دانشگاهی شناخت ندارد فقط به نمرات نگاه کند و برایش مهم نباشد این دانشگاه شریف است یا دانشگاه آزاد.خودت فرض کن استاد یک دانشگاه در ایران باشی و دو دانشجو از دو دانشگاه مختلف در افریقا برایت ریزنمرات بفرستند و رنک اون دانشگاه ها هر دو بالای 500 باشد.خب طبیعتا تو نمی دونی نمرات این دو دانشگاه چه فرقی دارد و به دیدی یکسان بهشون نگاه می کنی.
درباره اونکه گفتم امتحانات ازمون های زبان و GRE و از این قبیل ازمون ها را می گفتم
یک دانشجو وظیفه ای مشخص داشته که همانا درس خوندن بوده.مقاله دادن مخصوصا قبل از ارشد واقعا کاری سخت است و الان تو تازه یک سال است که ارشد را شروع کرده ای پس هنوز انتظاری برای تعداد زیادی مقاله ازت نیست.بهترین دلیل برای اینکه تو شرایط لازم برای انجام این پروژه را داری درس هایی است که خوانده ای،نمراتی است که گرفته ای و نظر استاد هایی است که برایت ریکامندیشن نوشته اند.
درباره اونکه گفتم امتحانات ازمون های زبان و GRE و از این قبیل ازمون ها را می گفتم
یک دانشجو وظیفه ای مشخص داشته که همانا درس خوندن بوده.مقاله دادن مخصوصا قبل از ارشد واقعا کاری سخت است و الان تو تازه یک سال است که ارشد را شروع کرده ای پس هنوز انتظاری برای تعداد زیادی مقاله ازت نیست.بهترین دلیل برای اینکه تو شرایط لازم برای انجام این پروژه را داری درس هایی است که خوانده ای،نمراتی است که گرفته ای و نظر استاد هایی است که برایت ریکامندیشن نوشته اند.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است
جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است
جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است