26-03-2014, 11:53 PM
دوست عزیز به دنبال روشی مطمئن و معتبر می گردم ، می توانید در این خصوص مشخصاً راهنماییم کنین؟
مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS
|
26-03-2014, 11:53 PM
دوست عزیز به دنبال روشی مطمئن و معتبر می گردم ، می توانید در این خصوص مشخصاً راهنماییم کنین؟
(26-03-2014, 11:53 PM)'yasmano22' نوشته: دوست عزیز به دنبال روشی مطمئن و معتبر می گردم ، می توانید در این خصوص مشخصاً راهنماییم کنین؟ شما تجربیات بچه هارو در مورد شرکت ها بخونید. این روش مشکلی نداره من خودم هم با همین روش ثبت نام کردم. فقط باید شرکت مطمئن باشه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
دوستان من چنتا سوال دارم:
1. من میخوام برای دیدن تاریخای آزمون یه اکانت بسازم اما نمیخوام ثبت نام کنم ،این که مشکلی نداره؟اگه فامیلم دو قسمتی باشه باید سر هم وارد کنم یا اینکه فاصله رو رعایت کنم؟ 2. جایی که باید شماره موبایلو وارد کرد یه باکس داره که بالاش نوشته .Ext ،این یعنی چی؟ 3. توی قسمت Email : If ETS needs to contact me, use my: Email Standard Mail بهتره کدوم گزینه انتخاب بشه،این دو تا چه فرقی با هم دارن؟ ممنون از دوستان
20-04-2014, 11:35 PM
(20-04-2014, 10:54 PM)'siahsefid' نوشته: دوستان من چنتا سوال دارم: 1. نه مشکلی نداره. یا باید سرهم وارد کنید یا یه خط تیره وسط دو بخش بذارید.
2. Ext مخفف extension هست یعنی اون شماره ای که بعد از گرفتن شماره اصلی شمارو به بخش خاصی وصل میکنه. 3. نمی دونم فرقشون رو دقیقا ولی بذارین رو دیفالت خود ETS بمونه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
20-04-2014, 11:57 PM
ممنون ،
در مورد ext ،باید جای خالی پرشه؟یا نه؟و اگه پر باید بشه نمیدونم چی باید نوشت،منظورتونو درست نفهمیدم
21-04-2014, 12:06 AM
(20-04-2014, 11:57 PM)'siahsefid' نوشته: ممنون ، نه نیازی نیست پر شه. شما تلفن منزل میدید. این بیشتر برا شرکت ها و ادارات و...کاربرد داره معمولا. اینجارو ببین دوست من.
مولانا
باز هم ممنون من شماره ی موبایلمو وارد کردم،نه منزل،مشکلی که نداره؟من برای جی ار ای هم موبایلو دادم!
فقط اینکه استپ سوم که هست toefl search service اینو الزاما باید قبول کرد؟یعنی گزینه ی : ...yes and i understand and agree باید اینو انتخاب کنم؟ سپاس
21-04-2014, 01:14 AM
(21-04-2014, 12:35 AM)'siahsefid' نوشته: باز هم ممنون من شماره ی موبایلمو وارد کردم،نه منزل،مشکلی که نداره؟من برای جی ار ای هم موبایلو دادم! نه مشکلی نیست.
در مورد سوال دومتون، من فراموش کردم، احتمالا باید آپشن دیگه ای هم باشه. اگر نیست خب مجبورید همینو تیک بزنید!
مولانا (21-04-2014, 01:17 AM)'siahsefid' نوشته: گزینه ی دیگه اینجا رو ببینید، به تمام سوالات پیرامون ثبت نام قبلا در قالب یک پاورپوینت جامع توضیح داده شده. لطفا در مواردی که همچنان بعد مشاهده ی پاورپوینت سوالی باقی مونده بود، در فروم سوالاتتون رو مطرح بفرمایید.
♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
|
|