02-04-2014, 10:36 PM
(02-04-2014, 10:24 PM)'spring64' نوشته:خیلی ممنونم.خوب الان شما دارین بیشتر از تصور ذهنی من روی اهمیت GRE بالای به فرض 320 تاکید میکنین در قیاس با دو مقاله سابمیت شده.البته فعلا 3 تا مقاله دارم که فقط یکیشون isiخواهد بود (فعلا سابمیته) ولی به هر حال...
پس نتیجه میگیریم تنها در صورت حفظ شرایط برای کسب این نمره ی gre به اون دو مقاله بپردازم، گرچه اثرشون کمه.
خیلی ممنون.
خواهش میکنم.
بله اگر هدفتون ایالات متحده هستش حتما روی gre وقت زیاد بذارید. در هر حال 3 تا مقاله هم دارید و شاید تا اون زمان همشون accept شد. کلا مقاله اونم به صورت submit شده رو آوردن توی رزومه یه جور قوت قلب دادن به خود هستش به نظر من!
بیشتر هنگام استاد پیدا کردن هستش که این ها به کار آدم میاد تا اینکه کمیته پذیرش رو جلب نظر بکنه.
بااحترام
بله اگر هدفتون ایالات متحده هستش حتما روی gre وقت زیاد بذارید. در هر حال 3 تا مقاله هم دارید و شاید تا اون زمان همشون accept شد. کلا مقاله اونم به صورت submit شده رو آوردن توی رزومه یه جور قوت قلب دادن به خود هستش به نظر من!
بیشتر هنگام استاد پیدا کردن هستش که این ها به کار آدم میاد تا اینکه کمیته پذیرش رو جلب نظر بکنه.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.