05-04-2014, 12:27 PM
(05-04-2014, 12:13 PM)'Solaris' نوشته: دوستان امروز شنبه است و دانشگاه تعطیله و نمیتونم از اونجا سوالمو بپرسم، ممنون میشم راهنمایی بفرمائید، البته امیدوارم سوال رو جای درستی مطرح کرده باشم.این نامه پذیرش منه، ولی من متوجه نمیشم الان به قول معروف فول فاند شدم یا نه؟
I am pleased to offer you a graduate teaching assistantship position in the department of Biological sciences at Mississippi State University, beginning on August 16, 2014 and ending on May 15, 2015, subject to satisfactory performance. You will receive a monthly stipend of $ 1,866.66 not to exceed a total of $ 16,800.00 for this period of employment. In addition to the above monthly stipend, an exemption of 100% of nonresident tuition/fee assessment will be provided if you are not classified as a resident of Mississippi. You will be responsible for the remaining balance of assessed tuition and required fees. Under the current tuition/fee schedule, this balance usually falls between $ 950.00- $1,000 during fall and spring terms or $ 105.00- $ 110.00 per credit hour during the semester term.من که تو نتایج پذیرش بچه ها نگاه کردم این نمونه ها رو دیدم: مثلا:
Fund Per Year: 26000
Type of Fund: TA
Monthly Salary: 2000
یا
Fund Per Year: 22000
Type of Fund: TA
Monthly Salary: 0
البته متوجه شدم که شهریه نمیخواد کلا بدم چون ساکن می سی سی پی نیستم ولی حالا متوجه نمیشم بالاخره فاند گرفتم یا نه؟ اصلا مقدارش سالانه چقدره؟ این حقوق همون فانده؟ اصلا چرا فقط 9 ماه رو شامل میشه نه یکسال؟ آیا نیاز به ساپرت مالی از طرف خانواده دارم یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید، یخورده تو این زمینه آکم.[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
سلام
اولا تبریک میگم بهت بخاطر fund ات!
همانطور که خودت متوجه شدی شما شهریه نمیخواد پرداخت کنی و ماهیانه 1,866 $ بهت میدن که تا سقف 18,600 که همون 9 ماهه است این فاندت شامل میشه. بنا به این نامه شما بایستی 950 یا 1000 $ در هر ترم یا 105 تا 110 $ به ازای هر واحد در اون ترم پرداخت کنی( منظورش اینه که کلا شما خودت نهایتا لازمه سالی 2000$ با خودت داشته باشی و بس)
این که 9 ماهی برای اینه که TA که براشون انجام میدی طی اون 9 ماهه و تابستون نیازی به TA ندارند برای همین پولی بهت نمیدن.
پیروز باشی
اولا تبریک میگم بهت بخاطر fund ات!
همانطور که خودت متوجه شدی شما شهریه نمیخواد پرداخت کنی و ماهیانه 1,866 $ بهت میدن که تا سقف 18,600 که همون 9 ماهه است این فاندت شامل میشه. بنا به این نامه شما بایستی 950 یا 1000 $ در هر ترم یا 105 تا 110 $ به ازای هر واحد در اون ترم پرداخت کنی( منظورش اینه که کلا شما خودت نهایتا لازمه سالی 2000$ با خودت داشته باشی و بس)
این که 9 ماهی برای اینه که TA که براشون انجام میدی طی اون 9 ماهه و تابستون نیازی به TA ندارند برای همین پولی بهت نمیدن.
پیروز باشی