(06-04-2014, 10:44 AM)'Solaris' نوشته:متشکرم اینا رو متوجه شده بودم فقط نمیدونم قضیه این سالی تقریبا 2000 تا که باید بدم چیه و اصلا چرا این رو هم چشمپوشی نکردند، چون این هزینه هایی که شما مثال زدید رو که خودم باید حتما پرداخت کنم و جمعشون هم به حدود 16500 میرسه و نه 2000 تا.
خب شما میتونی University Fee رو از روی حقوق ماهیانه تون deduct کنی! کاری که خیلی از دانشگاه میپذیرند انجام بدن. ببین دوست من قضیه tuition کلا فرق داره با university fee که سالی 2000 تا است. tuition برای شما وقتی فاند میگیری waive میشه ولی university fee رو چه فاند داشته باشی چه فاند نداشته باشی، باید پرداخت کنی (البته بعضی از دانشگاه ها وقتی فاند میدن university fee رو هم waive میکنند) یعنی شما در سال فقط همون 2000 تا رو باید پرداخت کنی از جیب، که اون هم میتونی به صورت قسطی از حقوق ماهیانه ات کسر کنی.
(06-04-2014, 11:08 AM)'Solaris' نوشته:ممنون. فکر میکنم من باید برای این 2000 تا BS تهیه کنم، درسته؟
برای این 2000 تا university fee چون در I-20 ذکر نشده، احتیاجی به Bank Statement نیست. ضمنا این دست سوالات رو باید از Bursar Office دانشگاه بپرسید، International Office خیلی در این موارد تجربه ای نداره! از طرف دیگه با تجربه ای که من از دانشگاه میسی سی پی دارم، پیشنهاد میکنم، حتما تلفنی باهاشون صحبت کنید نه ایمیل!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.